уторак, 10. јул 2018.

Nacista Faka je čovjek tajkuna Bude Stankovića

piše: S.V.


Budo Stanković
Srđan Gajić Faka, nacista iz Trna (opština Laktaši), koji je zaprijetio masovnim pokoljem učesnika Mirnog Okupljanja Građana, koji traže Istinu o tome ko je Ubio Davida Dragičevića i Pravdu za Naručioce likvidacije, Ubice i saučesnike, na Davidovom trgu 07.07., ove godine, je osoba sa izrazitim sadističkim sklonostima, što nije nepoznato bezbjednosnim institucijama.

Nije im nepoznato ni da je u kockarskim dugovima, da često vozi u potpuno pijanom stanju, da je sklon nezakonitim radnjama i nasilničkom ponašanju i da je, riječju, kriminalac.

Čak je, prema brojnim informacijama, javno zlostavljao životinje i sve to snimao, a onaj ko to čini iste monstruozne stvari može uraditi i Ljudima. 

Gajić je osoba bliska Budimiru Stankoviću, tajkunu iz Banjaluke, takođe, poznatom po nasilničkom ponašanju. 

Stanković je jedno vrijeme svakodnevno dolazio na Trg i fotografisao prisutne. 

Upravo ta bliskost Stankovića i Naciste Fake bila je, bez sumnje, razlog da dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka izda naredbu da se Gajić pusti na slobodu, uprkos otvorenoj prijetnji da će ubiti Davora Dragičevića iz snajpera, a da je Građane okupljene na Trgu trebalo sve pobiti. Ogroman uticaj Stankovića na pravosudne institucije je opštepoznat.

Ni činjenica da je na Trgu svaki dan mnogo djece nije opredijelila dežurnu tužiteljku da Gajiću odredi pritvor, a na to je nije ponukao ni nacistički pozdrav "Sieg Heil", kojim je "začinio" svoju ubilačku prijetnju.



Tužiteljka je naredila da se od Srđana Gajića oduzme mobilni telefon i da se on posle kriminalističke obrade pusti na slobodu, a da se predmet dostavi u redovnu proceduru tužilaštvu, saopšteno je iz ovog Tužilaštva.

Gajić je Nečovjek, koji je 7. jula, objavio sledeće: "Ma to je trebalo sve pobiti onako na skupu, a Davora Dragičevića ću ja lično ubiti iz snajpera dosadio je i Bogu i narodu. Sieg Heil”.



Gajić, koji je ovu strašnu prijetnju uputio uz nacistički pozdrav, potpisao se kao Faka. 


Pripadnici MUP RS (PS Laktaši) Gajića su priveli, nakon što je Davor Dragičević prijavio prijetnju.

Užasavajuće poruke, poput ove Gajićeve, posledica su bezbrojnih manipulacija koje šire oni što štite Nalogodavce Ubistva, Ubice i njihove pomagače.