недеља, 29. јул 2018.

Ako je za Dodika “slučaj Dragičević”, kako kaže,“trivijalna stvar”, zbog čega je naredio održavanje prljavog kriminalnog presa 26.03.?!
piše: Slobodan Vasković

Milorad Dodik izjavio je da je “slučaj Dragičević” trivijalna stvar.

“Slučaj Dragičević” je zločin Teškog Ubistva Davida Dragičevića i zahtjev njegovih roditelja, grupe “Pravda za Davida” i brojnih građana, da se otkrije Istina o ovom ubistvu i kazne Naručioci Ubistva, Ubice i njihovi Pomagači.

Okarakterisati zločin Teškog Ubistva kao “trivijalnu stvar” je samo po sebi zločin, ali Dodik smatra da mu je sve dozvoljeno. Tako se i ponaša, pa je prije izbacivanja “trivijalne stvari”, implicirao da, parafraziram, i nije neki veliki problem što su ubili Davida Dragičevića, jer Davor Dragičević ima još dvoje djece, pa mu se nije “ugasila slavska svijeća”.

Dodikove izjave su gnusne, ogavne, a jedino od njih gnusnije jeste to što Dodik na zločinu Teškog Ubistva Davida Dragičevića i svjesnom prikrivanju Naručilaca Ubistva, Ubica i Saučesnika, koje čini njemu podređeni čelnici institucija, pravi predizbornu kampanju. 

Takve gnusobe nije bilo u Evropi poslednjih 25 godina.

Sve narečeno bi se moglo podvesti pod njegove mentalne Hubrisove metastaze da upravo taj Dodik nije naredio održavanje vulgarne, kriminalne, zločinačke pres konferencije 26.03., na kojoj je Žrtva David Dragičević u režiji Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani kriminal i Željka Karana, patologa, javno kriminalizovana. 

Nakon toga uslijedio je dosad neviđeno vrijeđanje, ponižavanje, difamiranje, blaćenje Žrtve Teškog ubistva Davida Dragičevića! Sve u režiji i izvođenju Dodikovih podređenih.

Ako je za Dodika zločin teškog Ubistva Davida Dragičevića “trivijalna stvar” zbog čega je naredio održavanje kriminalne pres konferencije, 26.03?

Ako je taj Stvor toliko “iznad svega”, zbog čega je 30. maja išamarao “Banjalučkog Arkana”?! Taj dan su održani protesti navijačke grupe “Lešinari”, zbog pokušaja gašenja FK “Borac”.

Oni zakazani za 03. juni nisu održani. Šamar je “odradio”!

Stvor bi trebalo i da objasni sa kim iz njegovog kabineta komunicira Aljoša Borković, ujak Dragana Lukača? I oko čega? I kada je sve ta komunikacija bila?

Nije li taj Borković hapšeni kriminalac ili je to tek trivijalna stvar?! 

Dok Dodik ne odgovori na sva ova pitanja ostaje činjenica da ga izluđuje spoznaja da Trg Krajine nije Šilerova cijelih 126 dana, već da njime vladaju Ljudi, koji podržavaju Davora Dragičevića i koji su taj prostor nazvali kako i dolikuje Davidov trg! 

Najstroži Centar Banjaluke je osobođen, njime ne vladaju Gospodari Šilerove i to je Neprocjenjivi dobitak svih onih koji se bore protiv Sistema, čiji pripadnici izršavaju zločine Teških Ubistava; Sistema koji štiti Naručioce Ubistva, Ubice i Saučesnike.

David Dragičević nestao je u noći 18.03. ove godine.Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.
Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… (nastaviće se) (nastaviće se)