уторак, 10. јул 2018.

Nešić na pjenu od mora

piše: Slobodan Vasković



Putevi u RS jesu poprilično propali, ali ne i JP “Putevi”, gdje je v.d. direktora Nenad Nešić, koji je, istovremeno, i samoproglašeni vlasnik tog Javnog preduzeća. Jer u JP “Putevi” novca ima za Nešića, a za puteve, njihovo redovno održavanje, ionako niko poodavno ne brine.

Pisao sma o brojnim kriminalnim Nešićevim radnjama, ali on je, premda visoki funkcioner DNS-a,  pod zaštitom Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova, tako da nastavlja nemilosrdno da pljačka “Puteve RS”.



Nešić je, osim brojnih objetaka koje gradi novcem što ga je oteo, kupio i dva stana u Budvi (Baošići) - jedan od 40m2, a drugi od 61m2. A i bazen je tu. Ko bi išao do plaže?!

Cijena sitnica - svega 250.000 evra za oba stana u elitnoj zgradi. Jer, Nešić je “elita”, pripadnik beskrupulozne pljačkaške grupacije koja nemilosrdno arči državni novac.

I da bi se i pokazao kao "gazda" - stanove je platio kešom. Kako je novac iznio iz BiH, sasvim je drugo pitanje. Na koje bi MUP trebalo dati odgovor - Ok, ovo sa MUP-om je bila šala mala, jer imaju oni preča posla.



Nedavno je kupio i mercedesov džip za svega 120.000 evra. Ima se može se!!!

I da najavim - uskoro ide i nastavak priče o asfaltiranju pristupnih puteva i putića kućama i pomoćnim objektima Nešićevih glasača. 


Do tada uživajte u pogledu na Nešićeve stanove u ekskluzivnim objektima u Budvi. (nastaviće se)