четвртак, 6. април 2017.

Crna Knjiga: Likvidirana je Novakovićeva, ko je sledeći?!

piše: Slobodan Vasković

Edvard Munk - Krik
1.
Danijela Novaković je Likvidirana. Indirektno, ali Efikasno - Pritiskom i Prijetnjama. 

2.
Svi, gotovo svi, ćute o tome, iako je Novakovićeva progonjena od vrha Režima, nakon što je javno progovorila o prijetnjama svog zamjenika Mirka Stojčinovića.

Prije toga progonjena je od Stojčinovića, jer je pokušavala spriječiti njegove kriminalne radnje.

3.
Umjesto da institucije reaguju nakon njene javne objave o prijetnjama, Kidnaperi institucija su sve učinili da eliminišu Novakovićevu, a sačuvaju Stojčinovića, koji je  direktno u funkciji građevinske/zemljišne mafije u Banjaluci.

4.
Prisilili su Novakovićevu da demisionira, kako ne bi sprečavala kriminalne aktivnosti Stojčinovića i njegovog zaštitnika Bude Stankovića, kuma Milorada Dodika. I štićenika Milorada Dodika.

Anton Kasipović, ministar pravde, bio je jedan od nosilaca pritiska - On je tražio od Novakovićeve da se povuče, umjesto da je zaštiti kada je to od njega zatražila.

5.
Svi navedeni su odgovorni za njenu preranu smrt. To se mora reći, jer nije to prva takva smrt, nije ni prvi takav pokušaj likvidacije; Niti je poslednji, a Likvidacije će se nastaviti!!!.

6.
Navedeni nisu jedini koji su odgovorni za smrt Danijele Novaković - Šta je uradilo Tužilaštvo nakon objave prijetnji, šta je uradio MUP - nikom to nije poznato.

Uputio sam im pitanja u vezi sa tim - vidjećemo da li je Arogancija Kidnapera Institucija još uvijek iznad života onih koji na bilo koji način nisu na liniji Režima i njegovog Mafijaškog krila; Da li je Arogancija Kidnapera Institucija i iznad smrti, iznad jezivog načina na koji je umorena Novakovićeva?!

7. 
Da su tužilaštva i policija radili svoj posao kako treba i na vrijeme u vezi sa otimačinom zemljišta Grada Banjaluka, koje koristi Poljoprivredna škola (i brojnih drugih otetih parcela), Novakovićeva bi danas bila živa. 

I brojni drugi koji su podlegli zbog lažnih lijekova, pokvarenih aparata, stresa zbog nemaštine, progona..., jer imaju stav, drugačiji dres, jer se ne sviđaju Nekom Moćniku… milion drugih načina... na koji Režim umara.  

In continuo.

8.
Tužilaštva i policija nisu radili svoj posao, već su štitili Otimače.

Čine to i dalje.

Budo Stanković i njemu slični su na slobodi; Oni su multimilioneri, osioni, bahati, drski, primitivni vladari ovog Grada, ovog Entiteta, ove Zemlje, a Novakovićeva, koja je vjerovala u Sistem, otjerana je pod crnu zemlju.

9.
Ko je sledeći?

Igor Radojičić, kojem prijete otkako je počeo sa poslom Gradonačelnika?

Njegovi saradnici, kojima se takođe prijeti?

Neko iz Opozicije?

Neko od Vas koji ovo čitate?

Potpisnik ovih redova? 

Svi koji žive u ovoj Prokletoj Avliji u kojoj je Likvidacija Nepodobnih kao Fabrička Traka - stalno radi?! 

10.
Razni su načini Likvidiranja - Od Pritisaka, Prijetnji, Ucjena, Metka, Automobila… sve do Eksploziva!!! 

11. 
Sloboda je daleko odavde; Višegodišnji varvarski napad na sistem društvenih vrijednosti, njegovo razaranje i upravljanje institucijama po principu mentalne pornokratije i dalje traje. 

Primitivizam, nasilje i likvidacije ovdje su Religija.

12.
Sveopšte temeljno anesteziranje različitosti mišljenja i nametanje ličnih ciljeva Kidnapera institucija kao opštih, svim sredstvima, je pravilo ponašanja. 

Primijenjeno je to pravilo na Novakovićevoj. Tragično je da nije izdržala.

13.
Kidnaperi institucija koriste ih za Obračun, za Satiranje, za Uništenje svakog ko im stane na put.

Nebitno je da li je taj Neko iz Institucija ili Nije. Jedino je bitno da li smeta njihovim megalomanskim zločinačkim htijenjima ili ne?

Stranice Crne Knjige se ispisuju.

14.
Meta ste tog Ološa. 


Nastavite da ćutite i strpljivo čekate svoj red. Vaš izbor.