субота, 15. април 2017.

Čolović zakazao Kontramiting

piše: Slobodan Vasković

Mirko Čolović zakazao je Kontramiting u Sokocu, u utorak u 11h i 30 minuta, na kojem bi njegove pristalice trebalo da podrže imenovanje Rajka Bulajića na poziciju direktora ŠG "Romanija".

Čolović je podnio zahtjev da se Kontramiting održi pred Opštinom, na istom mjestu na kojem su Drvoprerađivači zakazali Protest, takođe u utorak 18.04.og., ali u 12 časova.

Čolović je Kontramiting zakazao, nakon što su drvoprerađivači sa Sokoca održali Protest protiv imenovanja Bulajića, 13.04. o.g. i zakzali novi za 18.04..

Očita je Čolovićeva namjera da natjera CJB Istočno Sarajevo da zabrani oba skupa, i Protest i Kontramiting, ili, pak, da izazove sukobe sa onim koji su protiv Bulajića.

Krajnji cilj je uvođenje Bulajića u direktorku poziciju, pa i po cijenu sukoba.
Mafija pokušava narodu uzvratiti udarac.

Nema nikakve dileme da je cijela strategija razvijena sa Miloradom Dodikom i Lukom Petrovićem, čiji emisari  vrše pritisak na člansove SNSD-a da odustanu od okupljanja u utorak.

Drvoprerađivači sa Sarajevskoromanijske regije nikako ne žele Bulajića na čelu ŠG, jer ima 11 krivičnih prijava, i za utorak je zakazan dolazak između 2.000-2.500 građana ovog dijela RS, kao i 100-150 kamiona, kojima bi trebalo da se blokiraju svi magistralni putevi.