понедељак, 13. јул 2020.

Nezakonito Prisluškivanje i Praćenje kritičara Režima i građana: Lukač omogućio svojim poslušnicima da usmenim zahtjevom mogu doći do svih ltelekomunikacionih podataka koga god hoće i kad god hoće što je, dosad, neviđen kriminalni akt


Piše: Slobodan Vasković

1.
Dragan Lukač, vlasnik MUP RS, Neustavni i Nezakoniti “Pravilnik o primjeni telekomunikacionih sistema u istragama krivičnih djela”, koji pripadnicima njegove Hunte omogućava ilegalno snimanje, praćenje i prisluškivanje bilo kog stanovnika RS, potpisao je 05.03.2018. godine.


2.
Tim aktom, Lukač je počinio teško krivično djelo stavljajući se iznad Ustava i Zakona, ali niko iz MUP RS nije reagovao na bezočno kršenje ljudskih prava i nezakonito omogućavanje pripadnicima policije da narušavaju privatnost građana, već mu se, dobar dio, pridružio u činjenju krivičnih djela.

3.
Već sam pojasnio u tekstu “Lukačev Neustavni i Nezakoniti Pravilnik za ilegalno praćenje telekomunikacija građana” da je Pravilnik navodno donešen zbog prikupljanja “operativnih saznanja” protiv kriminogenih lica, a da je njegova stvarna namjera omogućavanje Lukaču da nezakonito i ilegalno prisluškuje i prati koga hoće i ko se ne dopada brutalnom, autokratskom režimu kojem pripada i čiji je prvi Batinaš.

4.
I da je Pravilnik zaista usmjeren samo na praćenje krim lica, a nikako nije, opet je Neustavan i Nezakonit, jer se podaci porikupljeni na ovakav način ne mogu koristiti u istragama niti kao dokazni materijal, o čemu svjedoči član 2. tog dokumenta, koji ima sve elemente zločinačkog.


Iz tog člana je jasno da Lukač nezakonito prisluškujer i prati i pripadnike MUP RS, kojima ne vjeruje ili želi da ih ukloni.

5.
Zbog donošenja akta, kojim je sebi prigrabio pravo da krši sva ljudska prava građana, jer se niko, ali baš Niko, ne može prisluškivati i pratiti bez odluke Suda, Lukač bi morao krivično da odgovara.

6.
Lukačev Pravilnik je, jednostavnije rečeno, skup taksativno navedenih krivičnih djela koje čini on i njegovi poslušnici, a koliko daleko je otišao svjedoči i podatak iz kriminalnog dokumenta da njegovi “operativci” mogu čak i usmeno zahtijevati ilegalno praćenje i prisluškivanje.

7.
Zaista je Lukač individua koja je poodavno izgubila svaku konekciju sa razumom, ako je ikada i imala.

8.
U članu 12. (1) precizirano je da se, osim pismenim putem, do svih podataka neke od Lukačevih Meta ili Meta njegovih podređenih, može doći i usmenim zahtjevom.


9.
Dovoljno je da neko iz MUP RS ko želi da ima pristup vašim podacima pozove osobe, koje je Lukač, zadužio za zloupotrebu sistema za prisluškivanje i praćenje, i sve podatke će dobiti na tacni.

10.
Riječ je o podacima iz ISPOS-a - informacionog sistema za praćenje ostvarenog saobraćaja telekom operatera kojima MUP RS ima pristup.

11.
Dio onog što Lukačevi pripadnici Hunte mogu dobitti ilegalno i nezakonito o svakom građaninu navedeno je u članu 11. kriminalnog, Neustavnog i Nezakonitog Lukačevog akta. 



12.
Kada se član 11. pažljivo iščita, jasno je da usmenim zahtjevom njegovi gaulajteri, praktično, mogu u svakom trenutku nezakonito dobiti sve podatke o bilo kom stanovniku RS.

13.
Nezakonito, ilegalno praćenje i prisluškivanje građana, posebno kritičara Režima, je višegodišnji kontinuitet, a njegovo “ozakonjivanje” Lukačevim Pravilnikom je gigantski dokaz drskosti, bahatosti, bezobrazluka i autoritarnosti i diktature koja vlada u RS.

14.
Lukačev Pravilnik o tome kako činiti nezakonitosti, rušiti Ustav i sve zakone, rušiti ustavna prava građana svjedočanstvo je da je aktuelni Režim spreman na svako zlo i da svako zlo čini i činiće ga i dalje dok god psihopatološke individue poput Lukača imaju ključne uloge u sistemu, koji je u potpunosti okrenut protiv građana i njihov je najveći neprijatelj. Riječju, potpuna, neskrivena Tiranija je na djelu.(nastaviće se)