четвртак, 11. октобар 2018.

Pisamce Prestravljenim i Zlim Kidnaperima Institucija; Naručiocima Ubistava i Ubicama; Preostalom dijelu SDS-ove "Crne Udbaške Aure", koji je, u kompletu, "berzanskom akcijom" uveden u vladajući Sistem stvoren da štiti Naručioce Ubistava i Ubice

piše: Slobodan Vasković




U strahu su Velike Oči.

Vi ste svoje razrogačili do mjere pucanja.

Toliko ste se uplašili jasnog gubitka izbora, odgovornosti koja bi nakon toga uslijedila, da ste, U Paničnom Strahu, ukrali previše, preočito, monstruozno. 

Ukrali ste preko sto hiljada glasova, najmanje. Plus desetine hiljada “nevažećih”. 

Sami ste sebe delegitimisali -  svi sad znaju, i ti vaši, da ste nelegalni, da ste javno kidnapovali institucije. Nema te dimne bombe kojom to više možete sakriti. Ne možete ni hidrogenskom, kamoli dimnom.

U jednom ste uspjeli - preveli ste ostatke SDS-ove Crne Udbaške Aure, one koja je otpočela rat, u svoje redove. 

Sad je sav taj Šljam pod vašom kapom. Čestitke na zadnjoj uspješno obavljenoj “berzanskoj” kupovini Smeća.

Sad ste stopostotni vlasnici “Crne Udbaške Aure” iz devedesetih. Koncentracija Smeća u vašim redovima je frapantna. 

“Sabornost” Otrovnog Ljudskog Taloga je apsolutna; Otrovnog Ljudskog Taloga, čija je konstanta ubijanje vlastitog Naroda. I svakog drugog Naroda.

Pa ponovo prijetite - Crne Knjige! Tako očekivano, jer drugačije i ne znate, sem Nasiljem, Prevarom, Krađom… I Ubijanjem!

To što ste manijakalno pokrali izbore samo je jedna od dimenzija Zla koje predstavljate; Druga je da i dalje Čvrsto stojite na liniji odbrane Naručiulaca Ubistva, Ubica Davida Dragičevića i njihovih saučesnika. 

Sa kojima ste zajedno “proslavili” monstruoznu pljačku. I pokazali da Sistem, koji ste stvorili i kojim vladate, po principna mentalne pornokratije, jeste Sistem baždaren za Naručioce Ubistava, Ubice, svaku vrstu Šljama i Ološa; Za Neljude.

Pustili ste sve Ubice sa lanca, pitanje je trenutka kada ćete ponovo Ubiti.

Šef vam je dao smjernice!!!   

P.S. Da li su Robijaši, koje ste još 05.10. pustili iz KPZ-ova, i dalje na “strateškim” pozicijama u cijeloj RS, spremni da dejstvuju?! Po Narodu!