понедељак, 15. октобар 2018.

Kratke Javne Instrukcije iz Prava za Miodraga Bajića, Ubicu u Pokušaju + kratko podsjećanje na Nakazu Radojičića

Instruktor: Slobodan Vasković



Bajiću, moram te podučiti pravu, premda je to, cijenim, neizvodljivo. Ali, takav sam ja - ne odustajem, čak ni kada je u pitanju neko poput tebe - osoba za koju je i onaj Lukačev Kramp sušti Genije.

Kramp, a ne Lukač.

Kratke Instrukcije

1.
Zakon o krivičnom postupku Republike Srpske ne poznaje Javnu objavu putem medija, a za sve što njim nije uređeno u pogledu dostavljanja, primjenjuje se ZPP!

2.
Međutim, ni ZPP ne poznaje ovakvu Javnu objavu, kakvu si ti uputio meni. 

3.
"Odlučeno je da  se ovaj poziv uputi javno, putem sredstava  javnog informisanja”, napisano je u saopštenju Republičkog javnog tužilaštva RS, naslovljenog sa “Slobodan Vasković poziva se na saslušanje u svojstvu svjedoka”!

Na osnovu čega je to napisano, na osnovu kog Zakona?

4.
Odakle crpiš zakonski osnov za objavu poziva putem medija i zvaničnog sajta pravosudje.ba?

5.
Da je ZPP primjenjivan, onda bi se poziv, u originalu, sa pečatom, potpisom, brojem, pozivanjem na zakonski osnov, objavio u nekim od dnevnih novina.

Ali nije, jer ti, Bajiću, ništa ne znaš. Tvoj poziv je NEZAKONIT. Zato što 
Zakonskog osnova za pozivanje na ovaj način nema.


6.
Šta je suština tvog nezakonitog postupka - Pokušaj da me Ti, Milan Tegeltija, Darko Ilić…, kao i Naručioci Ubistva i Ubice Davida Dragičevića ućutkate kako bih prestao pisati o tom slučaju zvjerske Likvidacije.

7.
Jasno vam je da me ne možete zaplašiti, zato ste se odlučili za Javni poziv na Egzekuciju.

Tako sam ja razumio tvoj nezakoniti, kriminalni, Javni Poziv.

8.
Sad je, Krampu Bajiću, pitanje kada ćeš Ti odgovarati zbog zloupotrebe moći koju ti daje funkcija?

9.
Smatraš, očito, da nećeš nikada, jer Želimir Lepir i Dalibor Vrećo, tužioci zločinci, zakonski ne odgovaraju, iako šest  6 mjeseci “rade” na ubistvu Davida Dragičevića bez ikakvih pomaka! Što je tebi odlično poznato, jer ti ne dozvoljavaš pomake.

10.
Bajiću, mene možeš ućutkati na samo jedan način - već sam ti napisao koji. Ne budi miš, uzmi snajper, kao Faka, u svoje ruke i riješi me se. Ili neka Ilić i Kremenović pošalju svoje Ubice!

11.
Za danas sam završio sa Instrukcijama, čas je gotov. 

12.
Ne znaš šta je ZPP? O tome na idućem času. I ne zaboravi, 16.10. nastavljam Javno svjedočenje; Krećem sa Pobrđa, dijela Banjaluke.

Nakaze



13.
Ako ne znaš gdje je Pobrđe, pitaj Nakazu Igora Radojičića!

14.
Bajiću, da te podsjetim, Radojičić je Nakaza koja je imala namjeru da, početkom oktobra ove godine, dovede djecu od 8 do 12 godina na Trg na kojem je otet David Dragičević, kasnije mučen i likvidiran.

Nakaza Radojičić je taj zločin htio provesti sa “Banjalučkim Arkanom” Vicom Zeljkovićem, NarkoDilerom, suvlasnikom NarkoKluba “Drama”, predsjednikom uprave FK “Borac”, “Komandantom” Grupe Nasilnika, koji premlaćuju sve one koji se suprotstave neinteligentom, samoprozvanom “Vođi”! 

15.
U Zeljkovićevoj grupi su angažovane i Ubice; Izvrsno plaćene za svoje usluge progona, maltretiranja, prebijanja slabijih… 

16.
Bajiću, njih ne pozivaš na saslušanja. Ni Javno ni Nejavno. Njih štitiš.

17.
Bajiću, ni tebi kao ni Nakazi Radojičiću ne smeta prodaja droge u “Drami”, još manje vam smeta visoka prostitucija usred Banjaluke, nikako vam ne smeta uništavanje djevojčica drogom za silovanje - što čine oni koji  gospodare Banjalukom; Zato vama, Nakazama, smeta mirni protest građana Banjaluke, koji traže Istinu o Naručiocima Ubistva i Ubicama - Ubicama Koje nisu iz Radojičićevog “predgrađa”, već iz njegovog “Centra”! 

18.
Smeta vam i pisanje o Naručiocima Ubistva/Ubistava, Ubicama, Saučesnicima…; Skidanje vela po vela koji kriju te Monstrume, što su Naručili i Likvidirali Davida Dragičevića! I još mnogo djece - Nikolu Đurovića, Jovana Arbutinu…