уторак, 02. октобар 2018.

Lukač slagao na presu da je uhapšeni Radić povjerenik SDS u Čelincu; Povjerenik je Uroš Janković

piše: Slobodan VaskovićMinistar Dragan Lukač ponovo je slagao, jer je na presu MUP RS izjavio da je “Aleksandar Radić član SDS-a, povjerenik SDS-a u Čelincu”. Još je rekao neistinu da je Radića Vukota Goveradira postavio za povjerenika.

Aleksandar Radić, koji se sumnjiči da je ispalio zolju na zgradu “Euroherca” u Banjaluci, 31.03., i koji je uhapšen 02.10., nije povjerenik SDS-a u Čelincu.

Povjerenik te stranke u Čelincu je Uroš Janković, tako da je očito da je Dragan Lukač slagao kako bi pokušao da komrpomituje Vukotu Govedaricu, predsjednika SDS-a i predsjedničkog kandidata saveza za promjene.

Opštinski odbor SDS u Čelincu Govedarica je raspustio krajem maja ove godine, a za povjerenika prvo postavio Dragana Mektića. Nakon toga je Mektić za koordinatora imenovao Jankovića, koji je od tada do danas, defakto, povjerenik te stranke u Čelincu.

Kako Lukač nije dobro istražio poziciju Radića u SDS-u, već je izrekao notornu laž, doveo je cjelokupnu istragu, koju je vodio MUP RS oko Radića, u pitanje.


Ako je Radić ispalio zolju, treba ga kazniti najdužom mogućom kaznom, ali Lukačevih laži je toliko u proteklih šest mjeseci da je to van svakog razuma.