понедељак, 01. октобар 2018.

Lepiru Ubico: Koliko si naplatio zataškavanje gaženja na smrt - Ubistvo Momčila Milutinovića od Neđe Ilića i Srđana Kosovca?!

piše: Slobodan Vasković
Ubica Želimir Lepir
Glavni okružni tužilac Želimir Lepir veoma udobno živi naplaćujući Ubistva, Pljačke, njihovo zataškavanje.

Lepir je gori od svakog Ubice, jer on naplaćuje Ubijene!

Tako je naplatio i Momčila Milutinovića, koji je džipom pregažen ispred svoje kuće, 30.12.2014. godine, u selu Povelič, kod Srpca.

Milutinovića je džipom pregazio pijani Srđan Kosovac, zet Neđe Ilića; Istog onog Ilića, kojeg je Lepir 02.10.2012. godine oslobodio, bez ikakve istrage, nakon što je priveden zbog malverzacija sa sredstvima JP “Šume Srpspke”.

Ne samo da ga je oslobodio, već ga je i pohvalio.Takav je Lepir, taj jezivi saučesnik Ubica; Samim tim i sam Ubica.

Kosovac je, u trenutku kada je na smrt pregazio Milutinovića, ispred njegove kuće, bio totalno pijan.

Međutim, tada na scenu stupaju Neđo Ilić, još jedan član njegove porodice i Lepir: Pada dogovor da se od druge osobe uzme krv i da se podmetne umjesto Kosovčeve, kako bi se prikrila količina alkohola, kao i da se sakriju ostali dokazi koji su teretili Ilićevog zeta.

U svemu tome je učestvovao i dio policije iz Srpca, jer bez njih se nije moglo zataškati usmrćivanje Milutinovića.


Epilog: Optužili su, nakom svega, na smrt zgaženog Milutinovića da je on kriv za nesreću! Takav Nečovjek i Monstrum je Lepir.

Smrt Momčila Milutinovića, nakon svih ovih zločinačkih akata Lepira, Ilića, Kosovca i još jednog člana Ilićeve porodice, više nije stradanje u saobraćajnoj nesreći, već Ubistvo i njegovo prikrivanje.

Nije Milutinovićevo ubistvo jedino koje Lepir, taj monstruozni kriminalac, ima na “duši”. Još ih je nekoliko, a o njima ću uskoro izvijestiti.

Bitno je šta je bilo sa Kosovcem, Ilićevim zetom, nakon što je džipom ubio Milutinovića?

Neđo Ilić
Ništa; Nije proveo ni milisekunde u pritvoru/zatvoru; Otrijeznio se; Nakon dva dana kupio je novi automobil i nastavio da živi po starom: Bahato, kao i ostatak Oligarhije, koja je sebi dozvolila da ubije kad hoće i koga god hoće. I prođe nekažnjeno.

Nakon svega nije nikakvo iznenađenje da je Lepir jedan od glavnih protagonista zataškavanja Organizovane likvidacije Davida Dragičevića. U stvari, to je očekivano, a ta ogavna Kreatura, koja se odaziva na Lepir, sasvim izvjesno očekuje naknadu za najnovije zločine koje čini. 

Lepirov posao bio je i ostao u Okružnom tužilaštvu da štiti Naručioce Ubistava, Ubice i Kriminalce. I sve to odlično naplaćuje!