субота, 6. октобар 2018.

Zoran Bošnjak podnio krivičnu prijavu protiv Harmonikaša iz Pakla Kojdića da je lažno svjedočio i da je upravo on, Kojdić, taj koji je bacio Davidov donji veš (dokumenti)

piše: Slobodan Vasković



Zoran Bošnjak, krim tehničar MUP RS, optužio je inspektora Sinišu Kojdića da je on taj koji je bacio bacio donji veš Ubijenog Davida Dragičevića.

Bošnjak je podnio krivičnu prijavu, po advokatu Damiru H. Alagiću, 05.10. o.g. Okružnom tužilaštvu Banjaluka, u kojoj tereti Kojdića da je lažno svjedočio i da je upravo Kojdić taj koji je bacio donji veš Ubijenog Davida, uz morbidnu opasku "jebeš gaće, svi znaju da je imao gaće".

Paradoks je u tome da je Dalibor Vrećo, početkom septembra, podigao optužnicu upravo protiv Bošnjaka i Mikice Marijanca, krim tehničara u MUP RS, tereteći ih da su oni bacili donji veš Ubijenog Davida, koji je krunski dokaz da je Dijete ugušeno/zadavljeno.

Očito je da se klupko zločina i unutar MUP RS počelo da odmotava, jer Harmonikaš iz Pakla, zli inspektor Kojdić, jeste upravo taj koji je bacio donji veš Ubijenog Davida, a Bošnjak neće da bude "žrtveni jarac".

Drugi paradoks je u tome da je Kojdić svjedok protiv Bošnjaka i Marijanca, a sve kristalno jasno svjedoči šta sve čini tužilac-zločinac Dalibor Vrećo da se istina o Natučenoj likvidaciji davida Dragičevića ne sazna.