среда, 03. октобар 2018.

Monstruozna zloupotreba djece u režiji Radojičića, “Banjalučkog Arkana” i njegovih NarkoDilera, Ubica i Nasilnika

piše: Slobodan Vasković

1.
Samo najotrovnijem ljudskom olovnom talogu, kao što je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, mogla je pasti ideja da teško zloupotrijebi djecu od 8 do 12 godina i dovede ih na Trg Krajine - Davidov Trg, da igraju fudbal na mjestu gdje se duže od šest mjeseci održavaju mirni protesti zbog Ubistva djeteta - Davida Dragičevića. I traži Istina o Naručiocima Ubistva, Ubicama, Saučesnicima i Pravda za njih.

2.
Samo najodvratniji, najljigaviji, najjeziviji um, koji djeluje po principima mentalne pornokratije, kao što je um Igora Radojičića, može krenuti u realizaciju bolesne ideje da “Međunarodnu nedelju djeteta” obilježava na Trgu gdje se mirno, duže od šest mjeseci, protestvuje zbog Ubistva Djeteta. Gdje se pale svijeće zbog Ubistva Djeteta. Gdje se plače zbog Ubistva Djeteta… 

Ubistva Djeteta, Davida Dragičevića (21), koje su likvidirali Radojičićevi saradnici iz vlasti, iz Gradskog odbora; Čije Ubistvo zataškavaju Radojičićevi stranački saradnici, koji prijete Ubistvima krampom, snajperom, kalašnjikovim; Koji i dalje pokušavaju da ubijaju…

3. 
Matrica Užasa, koju promoviše banjalučki mentalni Džek Trbosjek - Igor Radojičić je standarda: Sve je umotano u egidu plemenitosti, dobrih namjera, altruizma, što je notorna laž, blasfemija, jer se iza kriju najprljaviji i najniži porivi.

4.
Sjetimo se samo  zdravstva - opljačkali su milijarde, potpuno uništili zdravstveni sistem, na djeci i trudnicama, kao na pokusnim kunićima, po naredbi Ranka Škrbića, isprobavani su neodobreni lijekovi za dijabetes…

A onda “humanisti”, koji su uništili zdravlje Naroda, organizuju donatorske večeri za oboljelu djecu koja nemaju gdje da se liječe, jer je zdravstvo uništeno od “humanista”!

5.
To je matrica po kojoj djeluju Radojičić i njegovi Zli Saradnici!

6.
Da li je Radojičić išta rekao oko Škrbićevih “dr Mengele-eksperimenata”? Nije. Kao što nije ni riječi rekao oko brojnih likvidacija. 

Taj “fini”, “umiveni” Radojičić, favorit Nakaza. I sam Nakaza.

7.
Jer samo Nakaza može da dovede djecu od 8 do 12 godina na Trg na kojem je otet, kasnije mučen i likvidiran David Dragičević.

8.
Isturen je “Spartak 2013”, a iza stoji podla namjera da se napravi težak incident, da se ugroze djeca, tokom obilježavanja “Međunarodne nedelje djeteta”, kako bi se na taj način pokušalo Ubistvo Djeteta Davida Dragičevića baciti u drugi plan. Kako bi Naručioci Ubistva, Ubice, njihovi Saradnici, Nakaza Radojičić… povratili izgubljenu teritoriju. Slobodnu teritoriju, na kojoj se Djeca ne Ubijaju duže od šest mjeseci!

9.
Predugo za Ubice, naviknute na krv nemoćnih!

10.
Da se ne zavaravamo - Radojičić nije izvršilac ideje; On je Kreator ovog Zla i Kreator Užasa. Nije to postao juče, takav je oduvijek. Nakazan!

11.
Treba znati sa kim je Radojičić kreirao Ideju Zla i sa kim je sprovodi u djelo: Taj zločin on čini sa “Banjalučkim Arkanom” Vicom Zeljkovićem, NarkoDilerom, suvlasnikom NarkoKluba “Drama”, predsjednikom uprave FK “BoraCc, “Komandantom” Grupe Nasilnika, koji premlaćuju sve one koji se suprotstave neinteligentom, samoprozvanom “Vođi”! 12.
U Zeljkovićevoj grupi su angažovane i Ubice; Izvrsno plaćene za svoje usluge progona, maltretiranja, prebijanja slabijih… 

13.
To su Radojičićevi partneri sa kojima on organizuje “Međunarodnu nedelju djeteta”, na mjestu gdje je Lovljeno Dijete! Lovljeno od NarkoDilera, pojedinih pripadnika policije, koji su dio NarkoKlana, ali i brutalnih članova obezbjeđenja banjalučkih kafea. 

14.
Radojičiću ne smeta prodaja droge u “Drami”, još manje mu smeta visoka prostitucija u sred Banjaluke, nikako mu ne smeta uništavanje djevojčica drogom za silovanje; Što oni koji to čine gospodare Banjalukom, ali mu smeta mirni protest građana Banjaluke, koji traže Istinu o Naručiocima Ubistva i Ubicama - Ubicama Koje nisu iz Radojičićevog “predgrađa”, već iz njegovog “Centra”.

15.
NarkoDileri, zaštićeni dijelom Vrha MUP RS, dijelom Vrha Vlasti, Love dijete na Trgu, Otmu ga, Muče, Ubiju, Pokušaju zataškati likvidaciju i onda, šest mjeseci iza toga, na tom istom mjestu obilježavaju “Međunarodnu nedelju djeteta”! 

Nezamisliva Morbidnost! Ostvariva u Radojičićevom gradu!

16.
Poruka mentalnog “Džeka Trbosjeka” Radojičića, “Banjalučkog Arkana” i njima sličnog najotrovnijeg ljudskog taloga glasi: Lovićemo opet!!!

Pitanje - Da li ste spremni natjerati djecu da pikaju loptu po liku Ubijenog Dječaka ucrtanom u vještačkoj travi je irelevantno.Spremni ste Nakazo Radojičiću, jer ste Ubice!!!