петак, 15. мај 2020.

Mesarska frakcija spremna za akciju: Batinaši Dodikovog kuma Bude Stankovića krše propise protiv pandemije, najavljuju borbe uprkos zabranama, što znači da se pripremaju za nove “teleskop” akcije


Budo Stanković i Željka Cvijanović
Piše: Slobodan Vasković

1.
Mesarska frakcija Milorada Dodika je iznad zakona i iznad odluka Republičkog štaba za vanredne situacije na čijem čelu je Radovan Višković, formalni premijer i suštinski vreća soli.

2.
Mesarsku frakciju predvodi nasilnik Budo Stanković, Dodikov kum, koji je odavno sa životinjskog prešao na ljudsko meso, sa akcentom na mljevenje onih koji se suprotstave njegovim zločinačkim poslovima, ali i smetaju Kumu Dodiku najpoznatijem mesaru među političarima i najuspješnijem političaru među mesarima.

3.
Budo Stanković, banjalučki Hanibal Lektor, finansira grupu batinaša koje predvodi njegov sin Predrag, a grupisani su u Klub borilačkih sportova “Hektor”.

4.
Odavno nisu nikog polomili “teleskopima” i bejzbol palicama, pa su odlučili da organizuju međusobne borbe koje će prenositi online.

5.
Sve su to, vrlo transparentno, najavili na društvenim mrežama. “Ako ste mislili da ćete zbog pandemije koronavirusa biti uskraćeni za kik-boks i boks vrhunskog nivoa - “HEKTOR TEAM” TO NEĆE DOZVOLITI‼️
U SUBOTU (16.05.2020) sa početkom u 14 SATI, na našem INSTAGRAM LIVE imaćete jedinstvenu priliku da pogledate SPARING između profesionalnih boraca “HEKTOR TEAM”!🥊
@cedo_tdi_1 @sucur_92 @savanovic96 @stefan_caja su dostigli vrhunac forme prije ove neočekivane pauze, a sada su gladni borbe i željni da pokažu koliko su spremni!👊🏻
Ako ne postoji šansa da se neko od protivnika nađe u ringu sa nama, mi smo sposobni da Vam serviramo neponovljiva nadmetanja samo između “HEKTOR TEAM” boraca - zato što BEZ OBZIRA NA SVE ŠOU MORA DA SE NASTAVI!
🔥 KRV, ZNOJ I SUZE SAMO ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO⬇️🗓16.05.2020. (SUBOTA)
🕑 14:00 SATI
📍 @kbshektor INSTAGRAM LIVE”, navedeno je na FB profilu ove batinaške organizacije.

6.
Za Stankoviće, kao ni za ostale pripadnike mesarske ili bilo koje druge Dodikove frakcije, ne važe mjere zabrane koje je donio Republički štab za vanredne situacije.

7.
Upravo je ta Dodikova “Stručna” služba  donijela 08.05.2020. godine Zaključak o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID19) na području RS kojim se, između ostalog, u tački 1) zabranjuju do 25.05.2020. godine takmičarske aktivnosti sportskih organizacija i sportista, a u tački 2) zabranjuju se, do 18.05., aktivnosti sportskih organizacija i sportista koje obuhvataju trenažni proces. 8.
Međutim, šta je Republički štab za vanredne situacije za mesara Budu Kanibala Stankovića sem jedno veliko ništa; On je Dodikova mesarska elita i naredbe koje potpisuje Višković tretira, kao i drugi pripadnici bagre kojom se Kum okružio, kao bezvrijedno smeće.

Nije prvi put da se tako prema naredbama odnose Dodikovi mesari, apotekari i ostali zlotvori škrbići, te ni Kanibal Stanković nije nikakav izuzetak.

9.
Viškoviću bih preporučio da se ne buni zbog najavljenih borbi kako ga Stanković ne bi iskoristio kao vreću za udaranje! 

10.
KRV, ZNOJ I SUZE SAMO ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO”, koje obećavaju Stanković&Batinaši i jeste pravi moto te Grupe nasilnika.

Nemali je broj onih kojima su KRV pustili članovi te Kanibalove bande kako bi Budo i Dodik imali zadovoljstvo uživanja u krckanju kostiju “neprijatelja” njihove Mesare, što jeste RS. Znoj se podrazumijeva, dok se KRV pušta.

11.
Tako su pripadnici KBS “Lektor” Marko Čolić i Nedeljko Dukić pokušali da likvidiraju Vladu Kovačevića, novinara BN TV.

Predrag Stanković i Čolić
Čolić i Dukić su “teleskopima” napali Kovačevića i udarali ga po glavi i cijelom tijelu, 26.08.2018. godine, sa namjerom da ga liše života; Kovačević je napadnut ispred svog stana, a nedugo nakon pokušaja likvidacije uhapšen je Marko Čolić, bokser i član “Hektora”.

Jedna od palica kojom su pokušali
ubiti novinara Kovačevića
12.
Čolić je pravosnažno presuđen na pet godina zatvora (presudio Vrhovni sud, početkom marta ove godine), a Dukiću još uvijek nije počelo suđenje.

Dukić je bio u bjekstvu duže od godinu dana, a predao se krajem novembra 2019. godine. Interesantno je da je za njim bila raspisana međunarodna potjernica, ali je zločinac bez problema ušao u RS i došetao do KPZ Tunjice u Banjaluci, gdje se predao. Nalazi se još uvijek u pritvoru.

Dukić
Ne postoji ni minimum šanse da se Dukić samoinicijativno došetao do zatvora i nema sumnje da je imao pomoć nekog vrlo uticajnog; Pitanje je da li je to banjalučki Hanibal Lektor?!

Niko nije saslušao Budu Stankovića kao mogućeg naručioca napada na Kovačevića, a bilo je sijaset razloga za to. Nije otkriven naručilac ubistva, što i ne čudi, jer je, izvan svake razumne sumnje, pripadnik Dodikovog Režima!

Vlado Kovačević
13.
Stanković se, nezvanično, pominje i kao organizator napada na Ćanu Babić, koji se desio 07.03.2017. godine. Babićeva, tadašnja visoka funkcionerka Republičke uprave za geodetske i imovinskopravne poslove, prebijena je bejzbol palicama u rano jutro (u sedam časova i dvadeset minuta) ispred svog stana u centru Banjaluke, ali napadač nikada nije otkriven.

Interesantno je da je nakon premlaćivanja Babićeva otišla na bolovanje, Kanibal Stanković brzopotezno riješio nekoliko njemu potrebnih zemljišnih predmeta koje je prebijena Ćana odbijala da završi.

14.
Budo Stanković ne kontroliše samo KBS “Hektor” već ima izvrsne odnose i sa zločinačkim organizacijama kojima pripadaju Slobodan Bobi Stanarević, načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje u banjalučkoj Gradskoj upravi.

Stanarević, Dodik i Selak
U Budinoj zlikovačkoj ergeli je i Goran Osnovac Selak, direktor KPZ “Tunjice” koji, takođe, raspolaže respektabilnom bandom kriminalaca, među kojima vrijedi pomenuti vucibatinu Velibora Šotru.


Šotra (u crvenom krugu) na Dodikovom imanju
15.
Selaka štiti i Darko Kovrlija, načelnik UKP MUP RS, a uz njega je i Siniša Kostrešević, savjetnik Dragana Lukača i bivši načelnik UKP RS.  Svi oni počinili su brojne kriminalne radnje, izvršili mnogo zlodjela, fizičkih napada, pokušaja likvidacija, porijetnji, ucjena…, ali niko nikada nije odgovarao, jer ih sve štiti Dodik.16.
Na Kanibalovom platnom spisku je i notorni Dubravko Kremenović, pripadnik MUP RS, koji je duboko upetljan u ubistvo Davida Dragičevića, ali i brojni drugi pripadnici stranačke milicije.