четвртак, 7. мај 2020.

Kneževski “Samuraj” i ostale “nindže” po nalogu Dodikovog rektalnog alpiniste Bobija Stanarevića prijete i vrijeđaju mrtve, jer sam objavio da su prekršili zakon i mjere donešene za borbu protv pandemije; Krivični postupak protiv Vukovića

Karać, Stanarević, Vuković i Grubišić
Piše: Slobodan Vasković

Slobodan Bobi Stanarević načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje u Gradskoj upravi, saslušan je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Stanarević je prekršio zakon sastajući se, 30.04., sa Miloradom Vukovićem, zvanim Luis, koji je nedavno u Banjaluku stigao iz inostranstva i određena mu je mjera izolacije. Ta mjera još uvijek traje.

“Povodom dopisa koji ste dostavili 06.05.2020. godine, obavještavamo Vas da smo o svemu navedenom obavijestili dežurnog tužioca OJT Banjaluka po čijem nalogu su izvršene provjere i utvrđeno da je licu M.V. izdato Rješenje od strane Federane uprave za inspekcijske poslove o obaveznom kućnoj izolaciji dana 24.04.2020. godišnje. Imajući u vidu navedenu činjenicu, tužilac se izjasnio da se protiv lica M.V.  dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu - Nepostupanje po zdravstvenim propisima u vrijeme epidemije, te da se ostala lica koja navodite u svom dopisu saslušaju u svojstvu svjedoka. U toku je rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela”, odgovoreno mi je iz Policijske uprave 
Banjaluka.

Iz kabineta Igora Radojičića mi je odgovoreno da je gradonačelnik Banjaluke zatražio od nadležnih službi da mu "dostave dodatne informacije u vezi pomenutog slučaja", odnosno nezakonitog djelovanja Stanarevića.




Teško da će se Stanareviću išta ozbiljno desiti, jer je dio plitkoumne ergele nasilnika Milorada Dodika; Slika se sa Dodikom i onda umisli da može, zajedno sa batinašima kojima je nadređen, prijetiti kako mu se prohtije; Upravo zbog te osione, bahate ubijeđenosti, potpisniku ovih redova upućene su prijetnje Stanarevićevih nabildanih primitivaca, kojima su steroidi izbušili ono malo sive mase što su imali u lobanjama; Očito ih je veoma iznerviralo to što sam prenio fotografiju, koju su oni objavili, a koja svjedoči o kršenju Zakona.

Još više ih je iznerviralo što je saslušan Bobi Stanarević, politički predstavnik uličara Grubišića, Vukovića, izvjesnog Ritana.

Tako je prvo preko svog FB profila (07.05.) zaprijetio Đorđe Grubišić, koji je i objavio fotografiju koja je Stanarevića “odvela” na saslušanje, a Vukovića pred tužioca.


Stepen neinteligencije Grubišića potvrđuje upravo činjenica da je lično objavio fotografiju koja svjedoči o kršenju zakona i mjera donesenih za borbu protiv virusa.

Eksponent mjere neinteligencije navedene mentalne ruine dramatično raste nakon što mi, javno, upućuje prijetnje, zajedno sa Vukovićem i Ričijem Ritanom.

Dečko je, zaista, rijetko glup; Toliko glup da mi ga je iskreno žao. Međutim, Glupan je ubijeđen da mu niko ne može ništa, jer ga štiti Bobi Stanarević, visoki funkcioner Gradske uprave, kojeg Milorad Dodik grli oko struka.

Dobro je što mi je Grubišić zaprijetio, jer tako direktno javno pokazuje spregu uličara i političara; Spregu koja nasilnim metodama, prijetnjama ostvaruje vlast u Dodikovom koncentracionom logoru; Stanarević je samo jedan od čuvara kapija tog logora.

Grubišić, zaista “opak” pripadnik Dodikove gamadi za sebe navodi da je za stvarno “nezgodan” - za samuraja je, kako tvrdi, položio u Kneževu iz prve.

Samuraj iz Kneževa zvuči zaista “prejako", toliko “prejako” da se grohotom ismiješ osobi koja se tako predstavlja. 

Hm, pošto je očito “zajeban” tip možda će me isjeći nekom katanom, iskovanom na kneževskim vatrama ili, pak, sjekirom, takođe iskovanom na kneževskim vatrama.

Možda me prije toga “Samuraj” izloži mučenju, lomljenju prstiju ili šta mu se već mota u toj ispraznoj “samurajskoj” glavudži.




Možda ipak sve riješi pištoljem sa kojim voli da se slika, kako bi pokazao da je baš baš nezgodni dečko “sa gumna”.  

Ni Stanarević nije mnogo bistriji od Grubišića čim je njemu dao zadatak da mi prijeti, valjda ubijeđen da će me taj mali miš uplašiti; Cccc i Stanareviću su steroidi izbušili sivu masu u potpunosti. 

Jadni mali biciklista, koji se povija pred Dodikom, a pedala slabije od sebe, ovaj put se preračunao naređujući da mi se prijeti; Uvjeriće se da je grdno pogriješio, jer ne uzmičem pred nasilnicima poput njega, svjestan da je riječ o teško iskompleksiranim osobama koje sopstvenu “ličnost” dokazuju progonom onih koji ukažu na njihovu ulogu Korisnih Idiota Milorada Dodika.


Da je Stanarević išta više od Korisnog Idiota ne bi dozvolio da Grubišić na svom FB profilu objavi fotografiju koja svjedoči o teškom kršenju zakona.

Da je Stanarević išta više od malog bijednog gmizavca ne bi napujdao svoje avlijanere, poput Grubišića, izvjesnog Ričija Ritana i već pomenutog Milorada Vukovića Luisa da vrijeđaju moju pokojnu sestru, koja je preminula 11. septembra 2014. godine, zbog kardinalne greške ljekara.

(Iako sam dokazao, a stručne Komisije potvrdile da je Siniša Kunarac napravio kardinalnu grešku, taj nazoviljekar nikada nije odgovarao zbog toga što je moju sestru otjerao u smrt. Njegovo kažnjavanje nije dozvolilo korumpirano pravosuđe.)



Sada joj Dodikovi rektalni alpinisti ne daju mira u grobu; Zato ja njima, toj ogavnoj bulumenti, gnoju društva, od ovog trenutka više neću dati mira na ovome svijetu.

Stanarevićeva bagra, koju štiti Dodik, trebalo bi, kada su prijetnje koje mi upućuju u pitanju, da sa FB-a pređu na djela, ako nisu tek jadne male jajare, koje znaju sročiti par uvreda na račun mrtvih ili, pak, starih osoba.

Kad već tvrde ti gmizavci da znaju gdje se nalazim, neka dođu i pokažu na djelu kako će se obračunati sa mnom.


Takvo ponašanje pokazuje o kakvim patološkim tipovima je riječ, ali i pokazuje da Dodik, njegov rektalni alpinista Stanarević i njima slični pripadnici  bagre koja satire narod, i dalje djeluju iznad zakona u skladu sa pravilima zločinačke organizacije.