уторак, 15. јануар 2019.

Transfer zločina/Montirana krivična protiv Davora: Dodikov Režim i Lukačeva Hunta nastavljaju odbranu Naručilaca Ubistva, Ubica Davida i njihovih pomagača




piše: Slobodan Vasković

1.
Tortura Režima Milorada Dodika, preko Hunte, kojom komanduje Dragan Lukač, očekivano je nastavljena; Vulgarni, bestijalni, napad na Davora Dragičevića, kojem je ta ista Hunta ubila sina Davida, produžen je i nakon brutalnog premlaćivanja golorukog naroda, 25.12. i 30.12. 2018. godine; Naroda, koji je jedino tražio Istinu o tome ko je Ubio Davida Dragičevića i odgovornost za egzekutore, naručioce likvidacije i njihove pomagače.

2.
Umjesto Istine, barbarski su premlaćivani, maltretirani, hapšeni… od Dodikove Stranačke Milicije, pojačane kriminalcima iz Regiona: Republika Srpska postala je tada, bez ostatka, najmračniji dio Evrope, a gustina crnila sve je teža i teža.

3.
Režim je stao u zaštitu Naručilaca Ubistva, Ubica Davida Dragičevića, izdigao ih iznad entiteta; “Transfer zločina” je stoga prirodan nastavak napada Mentalnih Hijena na narod, na Davora Dragičevića, na sve ostale koji i dalje traže istinu.

4.
Podnošenje montirane krivične prijave banjalučkog ogranka Hunte protiv Davora Dragičevića, Draška Stanivukovića i Željka Dabića “zbog sumnje da su počinili krivično djelo pozivanje na nasilnu promjenu ustavnog uređenja Republike Srpske” je dalja odbrana Naručilaca Ubistva i Ubica Davida Dragičevića; Ujedno, to je bijedan, neljudski pokušaj “Transfera zločina”, bezobzirne zamjene teza, u kojem članovi porodice žrtve Zločina - Ubijenog Davida  i oni koji ih podržavaju u potrazi za Istinom i zahtjevima za Pravdom, budu od Istinskih Zločinaca, koji su počinili taj svirepi akt, proglašeni Zločincima.

5.
Tipično za autokratske, nenarodne, necivilizacijske, vulgarne, brutalne, violentne, ubilačke Režime, kakav je Dodikov i Lukačev!  
6.
Prvo su pripadnici tog Režima Ubili Davida Dragičevića, Javno ga kriminalizovali i Javno pokušali zataškati Ubistvo, teškom zloupotrebom institucija; Potom su uništili i pokrali brojne dokaze o Ubistvu Davida; Vodili, svjesno, potpuno pogrešno istrage; Fizičkom silom mljeli narod, Ljude koji su zahtijevali da se institucije otrgnu iz kandži Ubica, Naručilaca Ubistva i Šake Bandita koja je dominantna u njima, da bi, kada svim tim represivnim sredstvima nisu uspjeli zatrti zahtjeve za Istinom, posegnuli za potpunim uništenjem porodice Dragičević: Bolesnim, montiranim, izmišljenim optužbama koje imaju samo jedan cilj - Odbranu Ubica, Odbranu Režima koji podržava nekažnjeno Ubijanje, Najave novih likvidacija.

7.
Nakon podnošenja montirane prijave o izmišljenim nedjelima Davora Dragičevića, Režim može u svakom trenutku da ga odstrijeli kao “bjegunca” od “zakona” Zlikovaca; To je jedan od ciljeva “Transfera zločina”!

8.
Drugi je sprečavanje bilo kakve dalje Davorove aktivnosti oko istrage Ubistva njegovog sina Davida. I istrage o dosadašnjoj “istrazi”!

9.
To pokazuje Strah Režima i Hunte od istinske istrage o Ubistvu Davida Dragičevića i istinske istrage o dosadašnjim lažnim istragama koje su vodile Dodikove i Lukačeve “institucije” i koje su, odreda, imale samo jedan cilj - Zataškavanje Ubistva i zaštitu Naručilaca Ubistva i Ubica.

10.
Oni koji su to činili, sada treba da istražuju Davora, da mu sude - Ubilački paradoks Mentalnih Hijena.

11.
Bez obzira na nastavak represije, divljanje Hunte, njihovu spremnost na svako zlo i nove likvidacije, jer je RS njihovo lovište, ne smije se stati u traženju Istine o Ubicama Davida Dragičevića, Naručiocima Ubistva i njihovim pomagačima i zahtjevima za njihovo kažnjavanje, kao i onih što su ih štitili!

12.
Režim se plaši, drhti od straha od Istine, jer Istina znači njihov Kraj; Kraj tog Šljama, Ološa, Šake Bandita, koja, osim ostalih zala, sada već Javno ubija i Javno štiti Likvidacije, zloupotrebom kidnapovanih institucija, njihovim brutalnim korišćenjem kao represivnog oruđa protiv naroda.

13.
Ma koliko pojačavali represiju, nastavili sa Javnim činjenjem zločina, daljim brutalnim atacima na svakog ko neće da se pokori, urušavanjem svih društevnih vrijednosti, nasilnim anesteziranjem različitosti mišljenja, ubilačkim napadima, Režim neće pobijediti! 

14.
Njihov Strah što svakodnevno raste i koji manifestuju povećanjem nasilja do maksimalnog stepena, nije bez osnova. Upravo je suprotno!