четвртак, 10. јануар 2019.

“Bag” u “softveru” Zločinačke organizacije koja je ubila Davida Dragičevića i njegovo uklanjanje




piše: Slobodan Vasković

-Mile, gdje je Nestao Davor Dragičević i da li planirate da ga ubijete, kao što ste ubili i njegovog sina Davida?

-Mile, pošto si se ti u predmetu - Teško Ubistva Davida Dragičevića, nakon odobrenja Dragana Lukača i Darka Ilića, proglasio za tužioca, sudiju, istražioca, forenzičara, patologa…, a jedini cilj ti je da Zataškaš ubistvo dvadesetjednogodišnjeg mladića, bilo bi jako dobro da javnosti razjasniš “Bag” koji se dogodio unutar Zločinačke organizacije kojoj pripadaš. I koja je ubila Davida Dragičevića!

-Mile, 29.03.2018. godine MUP RS predao je Izvještaj o smrti OJT Banjaluka, na čijem čelu je Želimir Lepir.

“Iz dostavljenog Izvještaja proizilazilo je da se radi o zadesnoj smrti”, napisao je Lepir Anketnom odboru Narodne skupštine RS, 17.05.2018., na osnovu akta broj: A-398/18!



-Mile, 29.03. 2018. Lukač je zvao Lepira i zahtijevao od njega/naredio da slučaj odmah “riješi” tako što će Teško Ubistvo Davida Dragičevića proglasiti samoubistvom ili zadesom. Lepir je to odbio, kako bi zaštitio sebe, a ne zato što je častan i pošten tužilac.

To pokazuje da je Lepir znao da je David ubijen!!!



Mile, ovo je BAG - greška u “softveru” Zločinačke organizacije koja je ubila Davida i koja i dalje, uprkos svim dokazima, pokušava da Zataška ubistvo. Sada si ti to uzeo u svoje šake, a da bi bili što efikasniji napali ste Stranačkom Milicijom goloruki narod; Dva puta, bez ikakvog povoda!

-Mile, pazi šta se dalje dešava: samo što je Lepir odbio Lukača 29.03., već mu Vladan Šikuljak, tada već komandir PS Lauš, isporučuje svjedoka Slađanu Marić 30.03.



-Mile, to pokazuje da je svjedok lažan i da su Lukač, Ilić&co pretpostavili da bi Lepir mogao da ih odbije. Što opet svjedoči o veoma pripremljenoj akciji likvidacije Davida!

-Mile, Marićevu, čiji je član porodice u izvrsnim odnosima sa jednim tvojim intimusom i koalicionim partnerom (Ubicom po ubjeđenju i opredjeljenju), saslušavaju u Tužilaštvu isti dan - 30.03. i 02.04., ali Dalibor Vrećo, postupajući tužilac, iako ima svjedoka, ne donosi Naredbu o sprovođenju istrage sve do 28.06.! Što dodatno potvrđuje da je Marićeva lažni svjedok.



-Mile, vrli naš istražioče, sudijo, tužioče…, isti taj Lepir, koji je odbio Lukača, odjednom počinje bjesomučno da laže i ide u korist i njemu i Iliću, iako im nije izišao u susret kada je od njega traženo da proglasi zades ili samoubistvo! 



-Mile, Lepir laže da je Vrećo 26.03 preuzeo predmet, iako u njegovom dopisu piše da se to desilo 29.03.; Potom ne insistira na izuzimanju video snimaka nadzornih kamera, “zaboravlja“ na to, traži nove lažne svjedoke, poput onih kod knjižare “Kultura” (jer kamere sa bankomata nisu snimile Davida, pošto nije ni prošao) ili, pak, onih koji su, po svemu sudeći, saslušani u MUP i Tužilaštvu, kao zamjena za stvarne učesnike Ubistva… 



Lepir čeka i da se snimci sa kamera prebrišu u narednih 30 dana, od dana prijavljivanja nestanka Davida Dragičevića, 19.03….

-Mile, Lepir, koji je odbio Lukača, odjednom je itekako poslušan, a za to nije bila dovoljna ucjena oko slučaja “Adrović” u kojem je Lepir inkasirao 50.000 KM i stan u Beogradu.

-Mile, ko je poništio “Bag” u “softveru” Zločinačke organizacije?



To sigurno nije bio Lukač, iako ga se Lepir, kao i ti, boji kao guje. Lukač jeste sirov, bezobziran, brutalan, ali ne i dovoljno pametan da riješi takav “Bag”. Nisu to bili ni kriminalci Milan Tegeltija i Miodrag Bajić, šefovi Pravosudne mafije, jer da su bili u stanju to učiniti “Baga” ne bi ni bilo.

-Mile, samo jedna osoba je to mogla riješiti. Da li si to bio Ti?

-Mile, ako jesi, objasni Zašto i Zbog Koga si to uradio?

-Mile, tvoja uloga u Zataškavanju Ubistva Davida Dragičevića svakim danom poprima sve dramatičnije razmjere.

-Mile, da te podsjetim šta se dalje dešava: 19.04. Lukač za šefa novog istražnog tima imenuje Sinišu Kostreševića, načelnika UKP-a umjesto Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani kriminal, koji je javno pokušao zataškati zločin, javno je kriminalizovao žrtvu i javno je lagao o zločinu! Ilić je, znaš ti to odlično, direktno umiješan u zločin.



-Mile, ne trebam te podsjećati da je Kostrešević tvoja marioneta, poslušnik kojeg ti držiš u uvjerenju da je bitan, iako je potpuno nebitan; Beskičmenjak, a kranje vrijeme je i da se on raskrinka.

-Mile, Kostreševića postavljate 19.04.2018. kada su već obrisani snimci sa gotovo svih kamera video nadzora na objektima u centru Grada.

-Očekivanja od Kostreševića su bila velika, ko ga ne zna! Međutim, Kostrešević, kojeg li čuda, ne izuzima nijedan računar u koji se pohranjuju podaci sa kamera iz objekata, kako u centru Grada, tako i na Laušu! Jedino se izuzima računar iz “MK” servisa!

-Da je izuzeo računare, vraćanje prebrisanih snimaka je rutinski posao za policiju. Ali nije.



-Mile, nema više tu nikakvog “vađenja” na Vreću i/ili Lepira, koji jesu zlo, koji opstruišu istragu, vode je u potpuno pogrešnom pravcu, vode je samo u jednom pravcu, jer taj pravac ide direktno u ćorsokak; Kostrešević je i bez njihovog naloga mogao izuzeti računare. Posebno onaj iz pekare "Zmijanje" i odmah riješiti slučaj!

-Mile, ako je Đorđe Rađen, koji nije uposlenik MUP RS, mogao za isti taj MUP RS, bez ikakvog naloga, izuzimati snimke sa kamera, brisati ih po svom nahođenju, pa sve to dati Iliću, koji je koordinirao Zataškavanje, zašto Kostrešević, koji je načelnik Uprave, ne bi mogao izuzeti računare bez tužilačkog naloga?



-Mile, ko je mogao “lijepim riječima” objasniti Kostreševiću da je “država” iznad svega, pa čak i iznad naručenog ubistva mladića od 21. godinu u čijoj egzekuciji učestvuju i pojedini pripadnici MUP RS, a u zataškavanju ubistva Vrh MUP RS, Pravosudni vrh i Entitetski vrh?

-Mile, samo jedna osoba je to mogla “lijepim riječima” objasniti Kostreševiću. Da li si to bio Ti! 

-Mile, ako jesi, objasni Zašto i Zbog Koga si to uradio?


-Mile, nastaviće se…