субота, 12. јануар 2019.

Mile, ko su Dva Lica što gledaju kako Nasilnici drže Davida pribijenog uza zid; Ko su Nasilnici i da li su Inspektori; Ko su Lažni Maloljetnici, a Ko Osoba što šepa; Mile, gdje je Nestao Davor, planirate li da ga ubijete? (VIDEO)


piše: Slobodan Vasković

-Mile, gdje je Nestao Davor Dragičević i da li planirate da ga ubijete, kao što ste ubili i njegovog sina Davida?


-Mile, na snimku sa Trga Krajine, 18.03.2018., u 02 časa 28 minuta 09 sekundi, iz pravca “Fabrike” idu dva “Lica”; Istovremeno kada iz Jevrejske ulice na Trg izlazi grupa “Batinaša” (koje li "slučajnosti").


-Mile, ta dva “Lica” se mimoilaze sa “Batinašima”, prolaze pored lažnih “Maloljetnika”, koji stoje sa Osobom što šepa, i prilaze na par metara mjestu gdje dva Nasilnika (sasvim relano inspektori MUP RS), drže pribijenog uza zid Davida Dragičevića.


-Mile, ta dva “Lica” staju par koraka od Nasilnika/Inspektora koji maltretiraju Davida i sve posmatraju.

-Mile, ta dva “Lica”, koja dosad nisam objavljivao, u najmanju ruku su Svjedoci dešavanja na Trgu Krajine, Svjedoci maltretiranja Davida Dragičevića, a, usudio bih se reći na osnovu sopstvenih saznanja, da su i mnogo više od svjedoka. O tom potom.


-Mile, pošto ti sve znaš, odgovori nam Ko su ta dva “Lica” što posmatraju nasilje nad Davidom Dragičevićem, potom i njegovo odvođenje (protiv njegove volje) u Jevrejsku ulicu?


-Mile, pošto ti sve naš, odgovori nam ko su Dva Nasilnika koji drže Davida pribijenog uza zid, a potom odvode u Jevrejsku?

-Mile, pošto ti sve znaš, odgovori nam ko su Lažni Maloljetnici, a ko osoba što šepa?

-Mile, iako ti sve znaš, možeš pozvati i Željku da zajedno pogledate video klipove i odgovorite!


-Mile, nastaviće se…