недеља, 20. јануар 2019.

Sin City: Zadnja Radojičićeva obrazina



piše: Slobodan Vasković

1.
Igor Radojičić Nakaza, gradonačelnik Banjaluke, ne odustaje od, kako Spodoba tvrdi, milionskih tužbi protiv formalnih organizatora skupa “Pravda za Davida”, održanog 30.12.2018. godine.

Nakaza računa na pomoć PravosudnoPolicijske mafije, predvođene Miodragom Bajićem, Milanom Tegeltijom, Draganom Lukačem, Darkom Ilićem..., njihove falsifikovane dokaze, u tim svojim utuženjima.

2. 
Mirni skup grupe "Pravda za Davida" (30.12.2018.) okončan je brutalnom akcijom Stranačke Milicije protiv golorukog naroda, kada su redom premlaćivali koga su stigli - i staro i mlado.

Isto je Hunta, pojačana Stranim Plaćenicima, učinila i 25.12.2018. godine. 

Nakaza nijednom nije stala u odbranu batinama satrvenih sugrađana, još manje u odbranu onih koji su, nakon ta dva događaja, svakodnevno maltretirani, privođeni, progonjeni, nezakonito zadržavani u pritvoru, lažno optuženi…

3.
Nakaza se ne pita gdje je nestao Davor Dragičević, otac Ubijenog Davida Dragičevića; Još manje ga je briga Ko je Ubio Davida Dragičevića; Nakazi je navodno bitno što nije proslavljena Nova godina, iako nije ni bilo namjere da se slavi na Trgovima.

4.
Nakaza laže, jer se Šaka Bandita, čiji je Korisni idiot, plaši svakog okupljanja koje prelazi broj od Tri Osobe; Otud i onolika brutalnost - Stranačka Milicija nije mogla izdržati višednevne mirne šetnje, kao ni njihovi šefovi, kao ni Naručioci Ubistva i Ubice Davida Dragičevića, pa je odlučeno da se, rijetko viđenim nasiljem, pokuša polomiti kičma otporu Teroru; teroru Šake Bandita, što je, nasiljem, kidnapovala sve institucije i sprovodi plan “spržene zemlje”.

5.  
Nakazine tužbe su Mrcvarenje, omiljena “igra” njegovog vlasnika Milorada Dodika sa onim koje smatra protivnicima; Nakaza je zadužen za Mrcvarenje, njegove nastavke, svih onih koji se i dalje zalažu za otkrivanje Naručilaca Ubistva i Ubica Davida, među kojima su i pojedini pripadnici Stranačke Milicije.

6.
Nakaza javnim prijetnjama ne pokazuje nikakve “mišiće”, samo mjere sopstvene Neljudskosti, Sluganstva i Ništavosti.

7.
Da je Nakaza bilo šta drugo sem Nakaza, postavio bi pitanje zarade stotina lokala zatvorenih 08. i 09.01. ove godine, na zahtjev Stranačke Milicije; Ali Nakaza o tome ćuti.

Ucijenjeni Korisni idiot, koji je dozvolio da za vrijeme njegovog vođenja Banjaluke, Grad postane regionalni centar distribucije narkotika, a NarkoKlanovi stvarni gospodari Grada, nikako da se upita zašto se Banjaluka sve više doživljava kao Sin City.

8. 
Gdje je Nakaza bio 18.03.2018, kada je otet David u centru Grada; Gdje je bio 24.03., kada je nađeno tijelo Ubijenog Davida, nedaleko od centra Grada; Gdje je Nakaza bio 26.03.2018., kada su prvaci Stranačke Milicije i NarkoKlanova javno zataškavali Ubistvo Davida, Javno kriminalizovali mladog dvadesetjednogodišnjeg Banjalučanina, pjesnika, muzičara…; Gdje je Nakaza bio 27.03.2018. kada su njegovi Vlasnici javno lagali o jeftinom LSD-iju; Gdje je Nakaza preko 300 dana, otkako je u centru Grada otet, potom i Ubijen David Dragičević?!

9. 
Sve to vrijeme Nakaza je na strani onih koji štite Naručioce Ubistva i Ubice; Sve to vrijeme Nakaza je na strani onih koji u najstrožem centru Grada prodaju djeci Narkotike, podvode djevojke, premlaćuju nepodobne, likvidiraju one što ih smatraju “manje vrijednim”…, upadaju noću u stanove i premlaćuju, o čemu se gromko ćuti; Bestijalno haraju Gradom; Premlaćuju javno, surovo mirne građane koji za sebe traže minimum - Pravo na Život!

10.
To Pravo, Pravo na Život, javno im je oduzeto Ubistvom Davida Dragičevića; To oduzimanje Prava na Život Javno je popečaćeno 26.03.2018. godine, kada je u Banjaluci/Republici Srpskoj ozakonjeno Nekažnjeno Ubijanje - koje mogu izvršiti pripadnici kaste, okupljene oko Šake Bandita, čiji je dio i Nakaza!

11. 
Nakaza ćuti o tome, ćuti o NarkoDilerima iz Centra Grada, o Makroima iz Centra Grada, o brojnim drugim pervertitima iz Centra Grada; Ćuti, jer je dio tog Crvljivog, Prljavog, Olovnog taloga zla, Neljudskog kruga Šake Bandita!

12.
Sve Igorove maske poodavno su se pocijepale, ostala je zadnja obrazina - frustriranog, iskompleksiranog, nedoraslog, pokvarenog, podlog, prebrutalnog, živog satrulog skorojevića, čiji je jedini cilj biti nešto! Iako je bio i ostao jedno Veliko Niko i Ništa; Ništarija, bez ostatka!