четвртак, 3. јануар 2019.

Monstruozni progon: Suzana Radanović, majka ubijenog Davida, pozvana na saslušanje zbog lažnog "neovlaštenog prisluškivanja i tonskog snimanja"

piše. Slobodan Vasković



Policijska Hunta Dragana Lukača nastavlja sa projektom potpunog uništenjan porodice Dragičević - Radanović.

Tako je PU Banjaluka poslala poziv za saslušanje Suzani Radanović, majci ubijenog Davida Dragičevića, zbog, kako se navodi, "neovlaštenog prisluškivanja i tonskog snimanja".

U pozivu se još ističe da je riječ o "sumnji da je izvršila krivično djelo", ali ne i kada je i koga nevlašteno prisluškivala i tonski snimala. Poziv joj je uručen danas, a mora da se javi 04.01. u prostorije krim policije PU Banjaluka, u 09 časova.



Nakon prebijanja i hapšenja brojnih aktivista grupe "Pravda za Davida", građana koji su se našli na ulici, optužbi za navodni "državni udar" protiv narodnog poslanika Draška Stanivukovića i Davora Dragičevića, oca ubijenog Davida, sada se na udaru Policijske Hunte Dragana Lukača našla i Suzana Radanović.

Stvarni cilj je potpuno uništenje porodice Dragičević-Radanović, slamanje grupe "Pravda za Davida", nasilno sprečavanje zahtjeva da se istraži ubistvo Davida Dragičevića i ubice privedu pravdi.

Suzana Radanović je već bila uhapšena 25.12.2018. godine, kada je Stranačka Milicija brutalno nasrnula na građane, koji su mirno protestvovali.

Niko ne zna gdje se nalazi Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

Podjednako strašno teroru je ćutanje Međunarodne zajednice o progonu građana i brutalnom prebijanju naroda.

Međunarodna zajednica ostala je nijema i na maltretiranje građana u porti Hrama, gdje su 02.01. ove godine, palili svijeće za pokojnu djecu Davida Dragičevića i Ivonu Bajo.

Međunarodna zajednica trebalo bi da se oglasi i javno kaže zašto ćuti i na taj način podržava neviđen progon i fizičko i psihičko satiranje građana.

Teror se nastavlja i, kako stvari stoje, trajaće još danima i nedeljama.