понедељак, 21. јануар 2019.

Mile, ko je vozio automobil, kobne noći 18.03.2018., u ulici Velibora Janjetovića Janje, a potom u Karađorđevoj sačekao i odvezao NN Lice, koje je glumilo Davida i kojeg su snimile kamere sa "MK"?



piše: Slobodan Vasković

-Mile, kada ćeš odgovoriti -  Ko su dva “Lica” što posmatraju nasilje nad Davidom Dragičevićem, potom i njegovo odvođenje (protiv njegove volje) u Jevrejsku ulicu?


-Mile, 12.01.2019. godine, objavio sam snimke sa Trga Krajine, 18.03.2018., na kojima se jasno vide Dva Lica kako, u 02 časa 28 minuta 09 sekundi, iz pravca “Fabrike” idu prema mjestu gdje dva Nasilnika (inspektora?”) drže Davida pribijenog uza zid; U isto vrijeme iz Jevrejske ulice na Trg izlazi grupa “Batinaša”, prelazi ga i odlazi, tu nema dileme, iza Metalske škole. Jasno je sa snimaka da nose palice - većina u kišobranima, neki sasvim otvoreno.



-Mile, pojasnio sam i ostale detalje, pa pitanje glasi, kada ćeš odgovoriti Ko su dva Nasilnika što su Davida držali pribijenog uza zid, a kasnije odveli, protiv njegove volje, u Jevrejsku ulicu?

-Mile, jasno je da su to inspektori; Hoćeš li reći koji?




-Mile, vrlo bitno je da odgovoriš i ko su "Dva Lica", koja su u 02 časa 28 minuta 09 sekundi iz pravca "Fabrike" kreću ka mjestu gdje Nasilnici silom drže Davida, kao što je veoma bitno da odgovoriš i ko su inspektori što su Davida priklještenog držali uza zid, jer odgovori na ta pitanja rješavaju slučaj Teškog Ubistva Davida Dragičevića?!

-Mile, nije, valjda, da nećeš da odgovoriš, iako znaš?!

-Mile, znaš i zbog čega sva ta lica štite Lukač i Ilić, a ti sve njih! 

-Mile, sigurno se sjećaš da je Lukač čak lagao odakle inspektori dolaze - tvrdio je da dolaze iz Gospodske, a oni su došli iz Jevrejske.





-Mile, zato što je to toliko bitno ponovo prikazujem neke od prečišćenih snimaka, na kojima se neki od aktera i golim okom mogu prepoznati.

-Mile, posebno onaj desni, što dolazi u 02 časa 28 minuta 09 sekundi, je prelak za identifikovati, pa bi Siniša Kostrešević to mogao bez problema uraditi, ako mu dozvoliš. 



-Mile, da te podsjetim, da su odsjaj svjetala automobila, snimile kamere sa "MK".

-Mile, odsjaj tih svjetala snimljen je tri puta i to u vrijeme kada NN lice No 2 prolazi kraj vozila parkiranih na ulici.


-Mile, više nema sumnje da odsjaj svjetala svjedoči da je riječ o jednom vozilu koje se okreće i, sasvim realno, Osobu koja je glumila Davida te noći na Laušu, sačekuje u Karađorđevoj ulici i odvozi sa tog mjesta. Prethodno je automobil dovezao tu Osobu!


-Mile, taj snimak, koji potvrđuje da je riječ o okretanju automobila je poslednji u nizu, a ti nam odgovori ko je vozio automobil, a ko je "Glumac" i da li je za volanom automobila bio neko od Dva Lica sa početka ovog teksta, koja se pojavljuju u 02 časa 28 minuta i 09 sekundi?