недеља, 12. новембар 2017.

Vila No 2 Luke Petrovića, genseka SNSD-a, Starog Papka i Pervertita

piše: Slobodan Vasković

Prebogati Luka Petrović, kada ne izvlači novac preko namještenih tendera iz Elektroprivrede RS, (HET-a posebno), od bijesa ne zna šta će sa sobom i slobodnim vremenom, pa se bavi osmišljavanjem sajber smrtovnica i/ili pravljenjem lažnih tviter profila sa kojih šalje blasfemične poruke kritičarima Režima.

Perverznjak je spreman na sve, a gaženje preko leševa mu je omiljena disciplina. Poznato je to mnogim funkcionerima SNSD-a, od kojih su, poslije Lukinog ručnog rada, ostali samo zakovani politički kovčezi.

I HET je kovčeg, samo privredni; Luka mu je poodavno zakucao pretposlednji ekser; Upravo lagano ukucava zadnji.

HET je za Luku spahiluk, lični bankomat, riznica, iz koje izvlači novca koliko mu treba, a baš mu treba nakon svih nekretnina koje je pokupovao otimajući državne pare; Valja to sada održavati.

Zbog brojnih i velikih zloupotreba HET je ostao bez novca, iako su nedavno povukli kredit od deset miliona KM; Koliko je HET bez para svjedoči i podatak da su nedavno toj firmi HET bili isključeni telefoni zbog neplaćenih računa; Uz to, ne uplaćuju prevoz i doprinose radnicima…

Direktor HET-a Gordan Mišeljić je tek pion u rukama Perverznjaka Luke, koji bespogovorno sluša svaku naredbu Starog Papka, što je 2006. godine dres SDS-a zamijenio SNSD-ovim.

Petrovića je napao Hubris - Grandomanija je, uz “igrarije” na netu, njegova ključna karakterna osobina. Ogleda se kroz gomilanje nekretnina, vila, stanova, imanja, privatnih prostora za bahanalije…

Petrović je gospodar Sodome i Gomore!

Osim Vile u Ivanici, nadomak Dubrovnika, čije sam fotografije nedavno objavio, Petrović posjeduje i luksuznu kuću u Trebinju, u naselju Hrupjela.

Trenutno je renovira firma “Siga“, kojoj je Petrović, direktnom pogodbom u ime Grada Trebinja, dao “posao hitnih intervencija”, kao i gradnju podzida i poslove u HET-u vrijedne preko pola miliona.

Nema dileme da HET i grad Trebinje, zahvaljujući namještenim i prenaduvanim tenderima, renoviraju i opremaju njegovu kuću.

Osim nje, u Trebinju, u naselju Vinogradi, Petrović posjeduje još jednu vilu i to sa bazenom; Ta vila nije na njegovo ime, već je svog bliskog rođaka upisao kao formalnog vlasnika. 

Bazen ispred vile su gradili radnici HET-a, iz te firme je bila i mehanizacija.


Kako bi ušutako komšiluk, svima u ulici je dao pravo na korištenje mehanizacije HET-a. Divan komšija, za kojeg bi malo ko posumnjao da je teški netbolesnik. (nastaviće se)