недеља, 23. јануар 2022.

Virus „Crta“ se ubrzano širi Crvenom Sektom

dr Snežana Kutlešić-Stević u ulozi policajke


Piše: Slobodan Vasković


1. 

Moram priznati da je politička scena u Banjaluci postala mnogo zanimljivija nakon ulaska Vlade Crte Đajića u politiku. Do tada su ionako depresivno stanje u Banjaluci dodatno deprimirali dosadnjakovići poput Dragoljuba Davidovića, Slobodana Gavranovića i Igora Radojičića.

 

2.

Ulaskom Crte u SNSD, a posebno nakon njegovog postavljanja na čelo Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, u najvećem gradu Republike Srpske je nastala prava euforija.

 

3.

Stimulisani Crta je možda uništio rejting Crvene Sekte u Banjaluci, ali je znatno popravio raspoloženje građana. Pojedine Crtine izjave su već sada postale antologijske.


teško stimulisani Vlado Crta Đajić

4. 

Nije mi poznato da li Crta stimulanse koje koristi daje i svojim najbližim saradnicima, ali je postalo evidentno da se virus „Crta“ ubrzano širi kroz Crvenu Sektu.

 

5.

Jedan od primjera je dr Snežana Kutlešić Stević, odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka. Da tuga bude veća, radi se o ljekaru zaposlenom u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ u Banjaluci.

 

6.

Od nekada ozbiljnog odbornika, u vrijeme vladavine Igora Radojičića, pomenuta doktorica se pretvorila u cirkusanta.


"Policajka" Kutlešić -Stević - Marylin Monro u pokušaju

6. 

Neko od članova Crvene Sekte bi narečenoj trebao reći da igranje „policajka“ role nije baš najmudrija ideja. Razlog je jednostavan: Vlado Crta Đajić nakon hapšenja Zeljkovića vrlo loše spava, zbog čega svako aludiranje na policiju, čak i u šali, kod njega budi vrlo negativne emocije.


"policajka" Kutlešić-Stević u "akciji"

7. 

Dr Snežana Kutlešić Stević je prije nekoliko mjeseci, na sjednici Skupšine Grada Banjaluka, iznijela prijedlog za rubriku „vjerovali ili ne“. Ona je predložila da se naprave reprezentativnije knjižice za vlasnike plovila iz Banjaluke, uz obrazloženje da su trenutne knjižice skromne i da bi trebale biti ljepše.

8. 

Dok su redovi ispred javne kuhinje u Banjaluci sve duži, pomenuta doktorica se bavi izgledom knjižica za jahte koje ona i njene stranačke kolege posjeduju na Jadranu.


red ispred javne kuhinje u Banjaluci

9.

Na kraju, treba reći i da pomenuta glumica u pokušaju voli da se slika u društvu pravosnažno presuđenih kriminalaca. 

kriminalac Brane Čovičković i dr Snežana Kutlešić-Stević

Najbolji primjer za to je slika sa Branom Čovičkovićem, višestruko presuđenim nasilnikom i falsifikatorom. (nastaviće se)