петак, 21. јануар 2022.

Srećno Kuče, Gladna Djeca i Bahati Dodikovi Sektaši Kriminalci


Piše: Slobodan Vasković


Srećno Kuče zove se “Beti”. I u velikom stilu, baš onako bahato, blještavo do kiča, rasipnički, proslavilo je drugi rođendan. Sve sa tortom, balonima, okruženo “ljubavi i pažnjom”.


Srećno Kuče je iz Čelinca i razbacuje se novcem, dok djeca iz Čelinca, ali i širom Republike Srpske, ogroman broj njih, nemaju šta da jedu, a kamoli da slave rođendan na ovako fensi način.


Ta djeca nisu djeca Sektaša Milorada Dodika koji na njih i njihove roditelje gledaju kao na parije i roblje, već naroda.


Istovremeno Srećni Kučići Sektaša imaju svega, pa se javno razbacuju.


kriminalac Saša Marković

“Beti”, koja nije ni za šta kriva, pripada kriminalcu Saši Markoviću koji je, preko svoje firme “Travel 4 Fun”, zajedno sa Branislavom Zeljkovićem, direktorom Instituta za javno zdravstvo i drugim bolesnim bitangama poput njih, opljačkao narod tokom pandemije.


Kada je uhapšen i pitvoren, Marković je plakao kao zadnja pičkica, ali nakon što je sve priznao, pušten da se brani sa slobode, nastavio je bahato da se ponaša.


Kao i njegova vjerenica Tanja Ćorić, kćerka Sektaškog tajkuna, kriminalca i bitange Pere Ćorića.


Tanja Ćorić

Ogavno mi je i pisati o Markoviću, jadniku bez premca, poltronu jezivih razmjera koji je pljačkao nemilosrdno građane koji su na ivici bijede, a, kada je došao pod udar zakona pokazao da je mali crv, nikogović i karakterna pica. 


Marković je istinski predstavnik Sektaša, njihov pravi promoter, slika jada i bijede koja je okupirala Republiku Srpsku, postala njen Najveći Unutrašnji Neprijatelj sa namjerom da istrijebi narod. 

Marković je zaboravio da će dobiti najmanje pet godina robije. Imaće dovoljno vremena da cvili poput avlijanera što i jeste. (nastaviće se)