четвртак, 13. јануар 2022.

Lažna Crnogorka Nataša Radulović - glavna pjevaljka Crvene Sekte


Piše: Slobodan Vasković

 

1.

Nakon odlaska Igora Radojičića na političku deponiju jedan dio članova SNSD-a, uključujući i rukovodioce, se distancirao od te stranke.

 

Vlado Crta Đajić je nastalu prazninu popunio svojim kadrovima, koje odlikuje sklonost svim vrstama kriminala i odsustvo bilo kakvog političkog talenta.

 


2.

Crta je za svog najbližeg saradnika u Gradskom odboru SNSD-a Banjaluka odredio Natašu Radulović. Radi se o narodnom poslaniku Crvene Sekte u nekoliko mandata. 


3.

Njeni govori u Narodnoj skupštini Republike Srpske će ostati upamćeni samo po vještačkom crnogorskom akcentu.

 

4.

Doduše, treba tu dodati i jednu briljantnu izjavu, u kojoj je Radulovićeva poručila Jeleni Trivić, takođe narodnom poslaniku, da treba da se seli iz Republike Srpske.


 

5.

Odgovorajući na uvredu, Trivićeva je počistila pod sa Radulovićevom. Nakon toga, Radulovićeva se više i ne javlja za riječ na sjednicama Narodne skupštine Republike Srpske.

 

6.

S obzirom da je Vlado Crta Đajić ljubitelj teških stimulansa, ne treba da čudi što se on okružio sa sebi sličnima. Radulovićeva preferira alkohol kao stimulans. Bolje upućeni tvrde da se ona redovno pojavljuje na sjednicama Narodne skupštine Republike Srpske u alkoholisanom stanju.

 

7.

Sklonosti Radulovićeve prema dobroj kapljici potiču još iz perioda kada je bila direktor Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka. Ona je tada, podrazumijeva se, alkohol kupovala novcem građana. 


8.

Ostaće upamćenja javna nabavka iz 2014. godine, kada je Radulovićeva za navodne potrebe Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka nabavila 234 flaše vina, 72 flaše štoka i 15 kartona piva.


9.

Neko maliciozan bi pomislio da djeca u banjalučkim vrtića vrijeme provode opijajući se. Na sreću, to ovdje nije slučaj, jer je Radulovićeva pomenuta alkoholna pića nabavila isključivo za potrebe sebe i svojih saradnika.

 

10.

U teško alkoholisanom stanju Radulovićeva obično zaboravlja na crnogorski akcenat, pa je saradnici moraju podsjećati da je ona Crnogorka. Pored tog propusta, Radulovićeva ima običaj i da se dohvati stola i mirkofona. Tako smo na jednoj od žurki koje organizije Vlado Crta Đajić imali priliku da vidimo prvu pjevaljku Crvene Sekte.

 

11.

Slika Radulovićeve na stolu je sačinjena u ranom periodu žurke, dok je ona još bila u stanju da stoji na stolu. Završnu fazu te žurke ona je provela ispod stola. (nastaviće se)