петак, 27. април 2018.

Monstrumi iz Okružnog tužilaštva nisu htjeli i neće ni dalje da povuku optužnicu protiv Ubijenog Davida

Piše: Slobodan Vasković

U Okružnom tužilaštvu Banjaluka ne rade ljudi, već monstrumi.

Jedan od njih je tužilac Saša Labotić koji neće da povuče optužnicu protiv surovo umorenog Davida Dragičevića.

Optužnica protiv Davida upućena je iz Tužilaštva ka Sudu 30.03.2018. Godine (prvi je to saopštio Dragan Čavić), šest dana nakon što je David nađen mrtav u rijeci Crkvena.

Optužnica je podignuta 28.02.2018. godine, bar tako piše na njoj, da bi tek mjesec dana kasnije, a šest dana nakon pronalaska Davidovog tijela upućena u Sud.

Dragan Uletilović, sudija za prethodno saslušanje, odmah je pozvao tužioca Labotića i zatražio od njega da povuče optužnicu, jer je, kako je rekao, poznato da je “David Dragičević mrtav”. Međutim, Labotić se oglušio o njegov zahtjev.

Uletilović je Labotića pozvao nekoliko puta, ali nijednom tužilac nije htio da povuče optužnicu. Nije to učinio do današnjeg dana, do ovog trenutka. 

To je brutalni atak na Mrtvog Davida, na Surovo Ubijeno Dijete!!! To je pokušaj "potvrđivanja" već Ubijenog Davida.

O svemu je sudija Uletilović sačinio službenu zabilješku.


Jasno je da je ova maliciozna igra Okružnog tužilaštva učinjena po naređenju onih koji žele po svaku cijenu da zataškaju zločin. I koji su pokušali, popit Darka Ilića, da kriminalizuju Davida.

Veliko je pitanje da li je optužnica zaista podignuta 28.02.2018. godine, kako je na njoj napisano ili je, pak, podignuta nakon što je David ubijen, pa upućena u Sud, da bi se na taj način dodatno kriminalizovala žrtva, a Ubice sačuvale na slobodi. 

Užas je jedina riječ koja može opisati cijelu situaciju. Nesporno je da u Okružnom tužilaštvu ne rade ljudi, već Monstrumi spremni na svako zlo. Takav je Dalibor Vrećo, takav je Saš Labotić, takav je i njihov šef Želimir Lepir, a ova jeziva igra Tužilaštva svjedoči da je široki zahvat zataškavanja na djelu i da neće prestati.

Zato Pravda za Davida mora nastaviti da se bori za Istinu i Pravdu, kako bi se pronašle monstruozne ubice i njihovi monstruzni pomagači. I kaznili drakonskim kaznama. (nastaviće se)