уторак, 17. април 2018.

Dragan Lukač /Istup: Javno naređenje da se Ne Smiju naći Ubice Davida Dragičevića; Davor Dragičević objavio Nove fotografije koje svjedoče o brutalnom prebijanju Davida

piše: Slobodan Vasković

Dragan Lukač pojavio se na ATV-u da Javno izda naređenje kako se Ubice Davida Dragičevića ne smiju otkriti. I podređenim u MUP-u RS i onim u Tužilaštvu.

Javno je Lagao, toliko da je bilo odvratno slušati ga, posebno njegove stupidne komentare, čiji je jedini cilj Zaštita Ubica. I Skrivanje Zločina.

Lukač je Nečovjek, a pokušaj skrivanja iza Majke Davida Dragičevića vrhunac je Neljduskosti: Majka je imala pravo da se nada da joj je Dijete živo; Majka je donijela snimak, a ne MUP, što svjedoči da ga policija nije ni tražila.

Lukač je ostao pri obdukcionom nalazu Željka Karana, prepunom laži, manipulacija, poluistina, a iz nalaza Ivice Milosavljevića koristio je samo dio koji kaže da se “David udavio”. 

Fotografija sa obdukcije
Lukač nije “primijetio” ogromnu razliku u Vremenu Smrti u dva obdukciona nalaza - Karan je naveo 18.03. u četiri časa ujutro, a Milosovaljević 20.-24. 03.! Nije je primijetio, jer mu ne odgovara - tada bi se moralo istražiti gdje je David bio od 18.03.-20.03. i kada je zaista njegovo tijelo dospjelo u vodu.

To Lukaču, Darku Ćulumu i Darku Iliću ne odgovara - potvrdilo bi da Lažu, da Kriju, da Saučestvuju, da Zataškavaju!!! Što i čine.

Lukač je rekao da su Davidove povrede “lakše”, manipulišući kako su nastale.

Šta je sa povredama na Davidovim nogama, gdje se golim okom vidi da je po njima brutalno udaran, ali i da je vučen. Meksička kaša - policijski posao, kao i po leđima i po rukama.

Fotografija sa obdukcije
Slike je objavio Davor Dragičević, otac Umorenog Davida. Surovo Umorenog, kako to fotografije prikazuju.

Objavom fotografija, Davor Dragičević je pretvorio Dragana Lukača u prah i pepeo, smrvio Lažljivca!!! 

Zato porodici Dragičević treba pružiti svaku podršku u njihovom istrajavnju da se sazna puna Istina o Ubicama njihovog sina, da se primijeni Pravda i tako osvoji Sloboda. 

Bitka za koju je David već dao život.
(nastaviće se)