среда, 16. новембар 2016.

Pozovi Dodika radi ubistva: Šef SNSD-a nastavio sa pripremom terena za likvidaciju blogera Vaskovića

piše: Slobodan Vasković

Milorad Dodik, lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata, nastavio je sa pripremama terena za moju likvidaciju.

Poslednja u nizu meta, koja je na mene stavljena, jeste da sam ustvrdio da je “RS fašistička i da su svi Srbi fašisti”. 

“Обиљежавањем изабране Власти Републике Српске Фашистичком, Блогер Васковић Фашистичком означава и Српску и Србе”, objavljeno je na tviter profilu Rajka Vasića, člana GO SNSD-a i šefa izborne kampanje Igora Radojičića, gradonačelnika Banjaluke, preko kojeg se, kao i preko njegovog bloga, oglašava Propagandistički tim Milorada Dodika.

Nijedna od objava na pomenutim platformama ne ide bez Dodikovog odobrenja, pa tako ni poslednje u nizu targetiranja, kojim se namjerava direktno inicirati fizički napad na mene, bilo gdje u Banjaluci ili Republici Srpskoj.

Dodik, očito, ne prašta činjenicu da sam objavio inserte iz njegovog govora, 30.10. o.g., u kojem je svojim sledbenicima naredio da se Vladi RS zabranjuje komunikacija sa svim opštinama u kojima je pobijedila Opozicija i da moraju da formiraju “Crnu Knjigu”, sa imenima svih koji su se zamjerili SNSD-u na bilo koji način; Uz to, rekao je i sledeće: ”To će značiti da ćemo putem naših organa i naših ljudi u institucijama vlasti voditi računa o tim imenima. I to moramo da uradimo” (Pogledajte video na kraju teksta).

Dodik je još rekao na tom skupu da se njegovi sljedbenici slažu sa njim.

Više nego jasno je da će SNSD-ovi jastrebovi naložiti instucijama s kim trebaju da se obračunaju; Praktično to znači da je SNSD iznad institucija, da je njihova Stranačka Milicija iznad institucija i da su institucije samo stranački alat koji, u ovom slučaju, treba da posluži za odmazdu i fizičke udare. I egzekucije.

Više nego jasno je da su SNSD-ovi jastrebovi odlučili da se obračunaju sa mnom po svaku cijenu i da jurišaju na moju glavu.

Više nego jasno je da “to moraju da urade” po nalogu Milorada Dodika, koji je ubilačku fetvu izdao 30.10. na stranačkom skupu održanom pod naslovom: “Pobjednički skup SNSD-a na lokalnim izborima 2016. sa stranačkim rukovodstvom 30.10.2016.”.

Da se razumijemo, nikada nisam napisao da je RS fašistička tvorevina i da su Srbi fašisti, ali jesam i dalje to tvrdim, da je značajan dio vrha SNSD-a, na čelu sa Dodikom, duboko zagazio u fašizam. I da su Dodikove izjave na stranačkom skupu nepatvoreni fašizam. Gore od tog fašističkog Dodikovog istupa jeste ćutanje visokih funkcionera te stranke.

Priprema moje eliminacije traje od 11.11. o.g., kada je Propagandistički tim Režima, po Dodikovom nalogu, objavio na navedenom blogu da ja treba da završim raznesen kao Milan Vukelić.

Vukelić je raznesen 06.11.2007. godine ispred zgrade MUP RS.

Недај се Вукота. Рече један. А Васковић ако нас се сјети, сјети, са укоченом руком уз тужно блиједо лице, рече други.
И то би био готов опозициони посао за овај предсрпскославски квартал.
Да негдје нису ископали како је Додик помињао Црне Књиге и градњу Берлинског Зида према општинама гдје СНСД није на Власти.
Онда им је, некако, наишла идеја о Влади у сјени.Оригинално, СТЈ. Сунце Ти Јебем.  У тој Влади у сјени Премијер ће бити Васковић а први потпредсједник и неколико министарстких мјеста припашће почившем Милану Вукелићу”, napisao je na pomenutom blogu Propagandistički Dodikov tim, potpisujući se kao Rajko Vasić, član Glavnog odbora Saveza nacionalsocijalističkih degenerika.

Poveznica je jasna, to je putokaz, nalog - Vaskovića treba raznijeti kao i Vukelića.

Vasković je već, za Dodika, “počivši”, mrtav, raznesen, zato jer je, kako je to Dodikov Propagandistički tim zadužen za likvidacije ustvrdio, najveća smetnja.

Moguće Ubice dodatno su ohrabrene konstatacijom Dodikovog Propagandističkog tima - Odjeljenja za pripremu ubistava, odbranu naručilaca ubistva i njihovih izvršilaca, da nikome nije stalo ni do Vukelića ni do otkrivanja njegovih ubica.

“Знају ли они уопште да никога, од Бирача на Изборима, не занима Милан Вукелић”, konstatovano je u Dodikovom Pozivu na Ubistvo Vaskovića i jasno ukazano da niko ne treba da brine zbog te likvidacije, jer birače egzekucije ne zanimaju.

Nakon ovog Poziva, uslijedila je nova prijetnja, a nju je, 14.11.o.g., izrekao Miroslav Milovanović, poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH.

Kada me ni to nije uplašilo, nastavljeno je sa targetiranjem monstruoznim izmišljotinama kako Vasković Srbe i RS tretira fašistima i fašističkim.

Osim navedenog, imam i druga saznanja o ozbiljnim namjerama pojedinaca iz vrha SNSD-a da me eliminišu, ali o njima, za sada, ne mogu ništa konkretnije navesti, jer moram zaštiti izvore.

Ukoliko mi se nešto desi, sve će, sa imenima onih koji su naručili moju likvidaciju i koja su mi, osim Dodikovog, poznata, objaviti moji članovi porodice.  

Očito je da Dodikov Propagandistički tim zadužen za likvidacije To mora da uradi.

Neka oni, kad već To Moraju, rade svoj posao, a ja ću svoj.

Do tada, ostanite sa mnom!