недеља, 13. новембар 2016.

Fašista Dodik naredio imenovanje šefa Gestapoa na poziciju načelnika Uprave krim policije; Povratak Crne ruke Fašiste Dodika

piše: Slobodan Vaskovič

Fašista Milorad Dodik, lider Saveza nacionalsocijalističkih degenerika koji upravlja Republikom Srpskom, naredio je da Siniša Kostrešević, dosadašnji šef Gestapoa, tajne službe Fašiste Dodika, bude imenovan na poziciju načelnika Uprave kriminalističke policije MUP-a RS.

Na ovoj poziciji do sada se nalazio Radomir Domuzin, koji je otišao na mjesto zamjenika direktora policije, kao što sam to ranije i najavio.

Kostrešević je do sada bio na poziciji zamjenika načelnika Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma MUP RS, unutar  koje je djelovao Gestapo -tajna služba Fašiste Dodika pod imenom Odjeljenje za prevenciju.

Zadaci Gestapoa Fašiste Dodika bili su ilegalno praćenje i prisluškivanje protivnika njegovog Nacističkog Režima, pritisak na njih, a, nerijetko, i otvorene prijetnje, fizički napadi, premlaćivanja i paljevine.

Ukoliko Dragan Lukač, šef MUP-a RS, čiji vrh je Zločinačka organizacija, prihvati naredbu Fašiste Dodika, to može značiti samo jedno - Fašista Dodik nema više povjerenja u Lukača, niti vjeruje da će on ispuniti sve zadatke usmjerene protiv osoba iz Crne knjige, u kojoj su imena protivnika Nacističkog Režima, koji vlada Republikom Srpskom.

Lukač je namjeravao da na poziciju načelnika Uprave krim policije MUP RS postavi svog zeta Nedeljka Luburu (trenutno zamjenika načelnika UKP), kako bi dodatno utvrdio Kupolu zločinačke organizacije koju vodi.

Ukoliko dosadašnji šef Gestapoa Kostrešević preuzme poziciju načelnika UKP-a biće to, ujedno, i veliki povratak Miloša Čubrilovića Čubrija, nekadašnje Crne ruke Fašiste Dodika. 

Kostreševićev zadatak je da, osim Gestapoa, sada i UKP, usmjeri protiv upisanih u Crnu knjigu, ali i protiv funkcionera opština u kojima nije pobijedio Savez nacionalsocijalističkih degenerika Fašiste Dodika.

Fašista Dodik je na skupu Saveza nacionalsocijalističkih degenerika, održanom 30.10. o.g., iznio Ratni plan u kojem je naveo da izvršna vlast njegovog Fašističkog Režima ne smije ni na koji način komunicirati sa rukovodstvima tih lokalnih zajednica.

Fašista Dodik je na taj način, defakto, Opštine u kojima nije na vlasti Savez nacionalsocijalističkih degenerika, proglasio Logorima, u kojima treba raditi na uništenju stanovništva.

Inaugurisanjem Crne Knjige neprijatelja Nacističkog Režima koji upravlja Republikom Srpskom, Fašista Dodik je, suštinski, izdao naredbu za njihovo fizičko neutralisanje.

Niko od funkcionera Saveza nacionalsocijalističkih degenerika, prisutnih na skupu 30.10. o.g., nije se pobunio protiv Zločinačkog plana Fašiste Dodika, u čijem su središtu progon dijela sopstvenog naroda i egzekucije nepodobnih upisanih u Crnu Knjigu.

Očekivana je takva gesta podanika Fašiste Dodika, jer je riječ o osoboma koje su i dosad  podržavale (brojni od njih i sprovodili) pljačke, otmice, premlaćivanja, pa i ubistva, u režiji Nacističkog Režima. 

Nije se pobunio ni Igor Radojičić, Najkorisniji Idiot Fašiste Dodika, čiji je zadatak najogavniji i najprljaviji - davanje "Ljudskog lika" Nacističkom Režimu.  

Biće veoma interesantno vidjeti kako će se Zapad, nakon obznane “Konačnog Rješenja” Fašiste Dodika, postaviti prema njegovom Nacističkom Režimu i da li će ga i dalje podržavati kreditima od MMF-a, kao i stalnim susretima predstavnika EU sa njim.

Posebno interesantno će biti vidjeti dalje djelovanje i odnos Rusije, njenog ambasadora Petra Ivancova, prema Fašisti Dodiku i Nacističkom Režimu koji upravlja Republikom Srpskom. Rusija svake godine slavi Velikom paradom pobjedu nad nacistima u Drugom svjetskom ratu, pa bi zapanjujuće bilo da nastavi sa podrškom ovovremenom Fašisti. 

Veoma interesantno će biti vidjeti da li će Toma Nikolić i Aleksandar Vučić nastaviti da pružaju podršku Fašisti Dodiku, koji je javno naredio pretvaranje dijelova teritorije RS u logore, progon i satiranje dijela sopstvenog naroda i pogrom onih koje smatra najopasnijim protivnicima. 
   
Ipak, najinteresantija će biti reakcija Opozicije u RS, odnosno da li će nastaviti da sjede zajedno sa pripadnicima Saveza nacionalsocijalističkih degenrika u takozvanoj Narodnoj skupštini RS, koja je pretvorena u pomoćno sredstvo za učvršćivanje Fašizma kao ideologije i religije u RS, a neophodno je  pratiti ponašanje Mladena Ivanića, koji je Fašistu Dodika, sredinom godine, spasio političke propasti i pomogao mu da se, sa koljena, pridigne i dođe u situaciju da realizuje Konačno Rješenje, progonom i likvidacijama pripadnika sopstvenog naroda.