понедељак, 14. новембар 2016.

Po nalogu Fašiste Milorada Dodika Savez nacionalsocijalističkih degenerika (SNSD) pokrenuo proces egzekucije blogera Vaskovića

piše: Slobodan Vasković

Недај се Вукота. Рече један. А Васковић ако нас се сјети, сјети, са укоченом руком уз тужно блиједо лице, рече други.
И то би био готов опозициони посао за овај предсрпскославски квартал.
Да негдје нису ископали како је Додик помињао Црне Књиге и градњу Берлинског Зида према општинама гдје СНСД није на Власти.
Онда им је, некако, наишла идеја о Влади у сјени.Оригинално, СТЈ. Сунце Ти Јебем.  У тој Влади у сјени Премијер ће бити Васковић а први потпредсједник и неколико министарстких мјеста припашће почившем Милану Вукелићу”, napisao je na svom blogu Degenerik Rajko Vasić, član Glavnog odbora Saveza nacionalsocijalističkih degenerika Fašiste Milorada Dodika.

Jasna je poveznica, putokaz, nalog - Vaskovića treba raznijeti kao i Vukelića.

Nije napisao da bi to trebao uraditi neko iz MUP-a RS, ali to se u degeneričnoj organizaciji Nacista, u kojoj je Degenerik Vasić samo jedna od nacističkih svinja, podrazumijeva.

Rajko Vasić je Degenerik, to je opštepoznata stvar. Manje je poznato da taj Degenerik radi za Beogradsku Udbu (ne BIA, već Udbu) i da je član Fašističkog Propagandističkog Tima Fašiste Milorada Dodika, zadužen za pripreme ubistava, odbranu ubica i inspiratora ubistava i difamiranje ubijenih.

Tako je Nacistička Svinja Rajko Vasić, nakon što je izvršena egzekucija Branislava Garića, 27.04.2009., nedeljama nakon toga iznosio najogavnije i najbolesnije optužbe na račun ubijenog, stvarajući sliku da ga je i trebalo ubiti. Ubica Rajko Savić je oslobođen.

Prošlo je devet godina nakon egzekucije Milana Vukelića, u čiju pripremu i izvršenje ubistva su direktno umiješani visoki funkcioneri MUP-a RS Dragi Milošević (aktuelni zamjenik načelnika Uprave za organizovani i teški kriminal) i Mile Šušljik, savjetnik ministra policije.

Vukelićevo ubistvo su naredili tajkuni bliski Fašisti Miloradu Dodiku.
Fašista Dodik je naredio da se istraga ne sprovede.

Danas, devet godina nakon što je Vukelić raznesen pred zgradom MUP-a RS (eksploziv je daljinskim realno mogao biti aktiviran i iz zgrade MUP-a), Degenerik Vasić pljuje po Vukelićevom Grobu. I na svaki način minimizira njegovu egzekuciju.

Da li je to iznenađenje? Ne, jer cilj Degenerika Vasića i njegovih šefova, takođe Degenerika, jeste sve relativizovati, učiniti sasvim prihvatljivim, uobičajenim - čak i ubistva. 

Ubistva, jer nije bilo samo jedno. Osim Vukelića ubijen je i Nikola Đurović, a njegova porodica tereti Stanislava Čađu, bivšeg ministra unutrašnjih poslova. Tvrde da je tada sa Čađom bilo još nekoliko visokih funkcionera Saveza nacionalsocijalističkih degenerika. I sve je prikriveno. I jeste.

Postoje svjedoci da je Čađo učestvovao u saobraćajnom udesu u kojem je ubijen Đurović.

Ubijeni su i brojni drugi, da bi bili opljačkani ili zato što su se umiješali u kriminalne poslove koje vodi ovdašnja Fašistička Vlast. Pogledajte spisak neriješenih ubistava u proteklih nekoliko godina i samo će vam se sve prikazati.

Fašistički Propagandistički Tim, kojem pripada Degenerik Vasić, čine još Slavko Mitrović, pripadnik Beogradske Udbe i “Ruska veza” Fašiste Dodika, kao i niz visokih funkcionera MUP-a RS.

Ništa oni ne objavljuju na njegovom blogu bez odobrenja Fašiste Dodika.

Upravo je Fašista Dodik odobrio da Fašistički Propagandostički Tim, koji djeluje preko Degenerika Vasića, pokrene proces egzekucije Vaskovića.

Vidjećemo da li će Degenericima Fašiste Dodika to poći za rukom - da me eliminišu.

Prije desetak dana izbjegao sam direktan napad u Banjaluci, jedan u nizu…

Ta ekipa Nacističkih Degenerika pokušala mi je nekoliko puta skinuti glavu; Desetog septembra prošle godine pokušali su me na Vlašiću zgurati sa puta; Pisao sam o tome; Džip, kojim je to pokušano, je imao lažne registarske tablice i pripadao je Specijalnoj policiji MUP-a RS.

Od septembra prošle godine pa sve do danas, pod stalnim sam pritiskom i potpuno “pokriven” od Bagre, koju predvodi Fašista Dodik. U tom periodu bilo je nekoliko ataka na mene, dva na otvorenoj cesti, ali nisam se žalio. Niti prijavljivao, jer je besmisleno napade prijavljivati onima koji te napadaju.

Nije iznenađenje zato da Degenerik Vasić zna, između ostalog, da imam problema sa rukom - imam i to sa lijevom. 

Degenerik i Nacistička Prljava Svinja Vasić čini ponovo sve da minimizira nacističke istupe Fašiste Dodika, u kojima on pominje kreiranje Crne Knjige Neprijatelja njegovog Nacističkog Režima i naređuje pretvaranje opština u kojima njegovi Nacisti nisu pobijedili u konclogore. 

Možete samo zamisliti šta će se desiti sa onim građanima koji su glasali za druge opcije u opštinama u kojima su Nacisti pobijedili?!

To što je Fašista Dodik izgovorio na okupljanju Nacista pod naslovom:  “Побједнички скуп градоначелника, начелника и одборника СНСД-а на локалним изборима 2016, са страначким руководством (30.10.2016. године), samo je djelić Zla koje on priprema.

Fašista Dodik naložio je, u užem krugu, rušenje svih načelnika opština, koji nisu Nacisti (Nacisti, zato što se niko nije javno ogradio od Fašiste Dodika, već su mu aplaudirali), po svaku cijenu.

To po svaku cijenu podrazumijeva: pritiske i prijetnje odbornicima koji ne pripadaju Nacistima, a ukoliko to ne urodi plodom, premlaćivanja i likvidacije. 

Navedeno nije moja procjena, već jasna naredba Fašiste Dodika, stara mjesec dana, koju treba da sprovede njegov lični Gestapo, involviran unutar Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma. 

Treba li ići dalje od Teslića, gdje automobili političara iz SzP lete u vazduh i gdje premlaćuju djecu gotovo do smrti, a uzrok leži u tamošnjoj policiji i njihovim “akcijama”!!!

Nije prvi put da Degenerična Bolesna Nacistička Beogradska Udbaška Svinja Vasić poziva na moju likvidaciju; Čini to Degenerik u redovnim intervalima, svako nekoliko mjeseci; Obično iza poziva Degenerika Vasića na mene uslijedi neki napad; Tako bi trebalo biti i ovaj put.

Međutim, Degerenik Vasić je nebitan - on je šraf Nacističkog Mehanizma, zadužen za Sektor Egzekucije.

Bitan je Fašista Dodik koji je naredio da otpočne proces moje egzekucije.

Bitan je i Najkorisniji Idiot Fašiste Dodika, Igor Radojičić, zadužen da likom “Baneta, dobrog sina” pokriva najgnusnije zločine i ubistva iza kojeg stoje njegovi gospodari.

Tako je i sad Najkorisniji Idiot Fašiste Dodika, Igor Radojičić, izjavio “da ni na jednoj od sjednica Glavnog odbora SNSD-a nije bilo riječi o uskraćivanju podrške Vlade Republike Srpske lokalnim zajednicama u kojima nije na vlasti ova politička partija”.

Kakav je to jadnik, nula, ništarija… kada mora da radi tako prljave stvari; Niko nije ni rekao da je na sjednici Glavnog odbora SNSD-a Fašista Dodik pozvao na osnivanje konclogora i egzekucije iz Crne Knjige, već je to rečeno na okupljanju “Побједнички скуп градоначелника, начелника и одборника СНСД-а на локалним изборима 2016, са страначким руководством (30.10.2016. године), kojem je prisustvovao i Jadnik Radojičić.

Što se tiče Degenerika Vasića, on lično me ne zabrinjava; Ta Prljava Nacistička Svinja je glavom bez obzira pobjegla od mene prije desetak dana kada sam ga slučajno sreo na ulici; Zabrinjava me što je Fašista Dodik naložio da se pokrene proces moje likvidacije, a njegove Ubice odavno čekaju tu naredbu.

Sada su je i dobili, pa ćemo vidjeti šta će biti.

Do tada, ostanite sa mnom!