четвртак, 27. јун 2013.

Novinari iz anala: Dodikov korisni idiot Jerinić se skućio

piše: Slobodan Vasković


Skorojevići, papci, žgadija i ostala režimska služinčad lako su prepoznatljivi po jedoj osobini/crti toliko snažno izraženoj, da im izbija na neinteligentne/iskvarene/zvjerske face, i na tim poltronskim/laživim/zgovnanim nosačima „pečata jednoumlja“ djeluje kao razderotina, druga gladna usta, rez od sablje.

Zajednička osobina/crta sveg tog režimskog smeća jeste da se ne mogu suzdržati da ne pokažu pare, novac koji su oteli/zgrnuli dejstvujući smradom iz svog prirodnog staništa - rektuma/analnih kesica vodećeg (S)Tvora, po svakom i svemu za šta im se učini da ugrožava njihovo parazitsko stanište i lanac ishrane, u kojem njima pripada pozicija vampira.

Isprazna lica, staklaste oči i namješten „osmijeh“ (odvratni grč na licu) im zaigraju tek kada uvide da je sagovornik/okolina „svjesna“ njihovog „uspjeha“. A da bi to postigli, da bi okolinu ubijedili da su uspješni, da su bogati, da su gospodari, pokupovali su limuzinčine, placeve, izgradili kućerine i nakrcali ih preskupim namještajem iz Italije, Francuske, Njemačke; ništa Đorđević/Bošnjački, samo EU!

Što su kućerine veće, to su oni uspješniji, što su limuzinčine šire to su oni sposobniji; i jednim i drugim pritišću sela i zaseoke iz kojih su potekli, mahale/kvartove u koje su šljegli; lako ćete ih namirisati - stalno tuknu na janjetinu, čačkalica im je zamjena za cigaretu, prst im je non stop u nosu, jer kroz nozdrve masiraju mozak, držeći ga aktivnim.
 
Pripadnik ove bijedne kaste, štaviše njen elitni dio, svakako je Dragan Struja Jerinić, koji je i papak i skorojević i žgadija, ali ima on i kvalitet više -Korisni Idiot je Milorada Dodika, koji ga je za vjerno služenje u svom rektumu i vječnu stražu u analnim kesicama bogato nagradio oporezujući narod taksom za energiju iz obnovljivih izvora (svakog onog ko ima električno brojilo). Dodik i njegova zločinačka vlast oteli su na taj način milionska sredstva, iz kojih je nekoliko miliona KM (vidi vezane tekstove) poklonio svom rektalnom favoritu Jeriniću, jednom od šampiona širenja tvorovskog smrada u ovom entitetu.

Malo je bilo toj kreaturi što je na rijeci Žiraji, zajedno sa Danilom Petrovićem, zetom Nebojše Radmanovića i sinom direktorice „Elektrokrajine“ Seke Kuzmanović (ovaj baš ima bitne „funkcije“!), dobio na poklon mini hidrocentralu (MHE), vrijednu 1,5 miliona KM, već je krenuo da, od narodu otetih para, napravi još dvije. Ali, MHE se nalaze u šumetini, vukojebini sličnoj onoj iz koje je Jerinić izgmizao, pa ih narod ne vidi, mahala im se ne divi, nije Skorojević uvažavan i poštovan kao uspješan i bogat.

Korisni idiot je zato zakopao temelje i krenuo u izgradnju kućerine u banjalučkoj ulici Milutin Popović (vidi slike). Čak pet etaža – podzemlje, prizemlje, dva sprata, potkrovlje – potrebno je papku da bi se osjetio ispunjenim, uspješnim, dokazanim. Vrijednost radova, od temelja do krova, neće biti ispod 600.000 KM.

Momački, nema šta; čovjek ostane zapanjen šta sve Dodikov rektum može, koliko su snažne njegove analne kesice, kada tako bogato nagrađuje njihove stalne stanovnike.

Realno, Dodikov rektum može mnogo, vidi se to i po Jerinićevom enormnom milionskom bogatstvu, ali jedno ne može - od Jerinića nikada neće stvoriti ništa više sem onog što on jeste - mali bijedni licemjer; budala koja se zanosi da će strah od režima kojem pripada natjerati okolinu da ne spozna kakva je on spodoba, ništarija, nikogović.

Mjeru sopstvenog jada, celebralne bijede/monstruoznosti, moralne pustoši, duhovne teške invalidnosti, daje sam Jerinić u svojim „novinarskim“ uratcima, dijeleći mladima savjete i smrdljivom šakom i još smrdljivijom kapom.

“Životno pravilo je da se novac djeci ne daje već im se omogući normalan i pristojan život. Novac, inače, treba zaraditi, a ne dobijati, što su mnogi odavno zaboravili”, navodi Jerinić u svojoj škrabotini nazvanoj “Studenti” (NN,11.06.2013 13:52).

Možete zamisliti u kako bolesnom, jadnom i nevrijednom društvu mi živimo kada jedna spodoba, koja u životu nije poštene marke zaradila, već je do miliona došla dejstvujući iz anala, sebi dozvoljava da napiše i objavi da “novac treba zaraditi, a ne dobijati”?!!!
Bolja slika Jerinićeve bijede, sluganstva i smrada od ove koju je on sam oslikao nije potrebna.

Ali, ne treba se na Jerinića jediti, niti se zbog njega nervirati. Treba sačekati, biti strpljiv još godinu, najviše godinu i po, i sačekati da promjene, koje su već počele, dožive punu ekspanziju. To je neminovnost, kao i spoznaja da će tada početi da dejstvuje pravna država, koja će da pita: Izvinite, a kako ste stekli ovo, kako ono, otkud vam 600.000 za kuću, tri, četiri miliona za tri MHE, 100.000 za auto, 100.000 za namještaj, par stotina hiljada na računima…?

Biće jako jako interesantno tada posmatrati Jerinića (i sve druge jeriniće), kako zgrčen od straha puže od rektuma do rektuma u nadi da će naći zaštitu, pljujući po rektumu iz kojeg je izgmizao i nudeći sopstveni smrad kao protivuslugu.

vezani tekstovi

Kako se kalio Dragan Jerinić: Nezavisno strujno kolo 

http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2013/04/kako-se-kalio-dragan-jerinic-nezavisno.html

Galerija uspješnih: Dragan Struja Jerinić-„borac“ protiv kriminala i milioner

http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2013/04/galerija-uspjesnih-dragan-struja.html

Zločinački podešen sistem porodio milionere

http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2013/04/zlocinacki-podesen-sistem-porodio.html

Korisni idioti iz njihovog sokaka 

http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2013/05/korisni-idioti-iz-njihovog-sokaka.html