понедељак, 5. јун 2023.

“Zalutale Banane”: NarkoNešić, Ramo Isak i “SKS” Mercedes


Piše: Slobodan Vasković


Ramo Isak, Ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH, sastao se sa Nenadom Nešićem, narkodilerom, peračem narkonovca i ministrom bezbjednosti BiH.


Fotografiju je objavio Isak na svom FB profilu.


Objavio je još dvije, a ja ću tretirati samo još jednu, ali baš vrijednu.



Na toj fotografiji se vidi “Mercedes” koji je Isak kupio od firme “SKS” Istočno Sarajevo. Dobro je Nešić "poslovao" sa njim, tokom zvaničnog susreta ministara!



Firma “SKS” Istočno Sarajevo poznata je po tome što Nešić preko nje pere novac od prodaje narkotika. I to čini zajedno sa Stefanom Kreštalicom, koji je zamjenik direktora te firme, a vlasnici su njegovi bliski članovi porodice


Nešića nema u vlasničkoj strukturi, ali to ništa ne mijenja. Opštepoznato je šta rade Kreštalica i on. Svima, sem "bezbjednosnim organima".


Kreštalica je Nešićeva veza sa crnogorskim narkodilerima, o čemu sam pisao u nekoliko navrata. "Uvozili" su i marihuanu i kokain iz Crne Gore.


Šmrk

 Nešto su prodali i Šmrku, dok nije  završio iza rešetaka



Očito je da novi ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak tek treba da bude upoznat sa svim aspektima Nešićevog kriminalnog djelovanja. Na sljedećem sastanku ovog dvojca moglo bi se desiti da mu Nešić proda "zalutale banane"! Bar "zalutali" šleper!!!