петак, 23. јун 2023.

Novi Narkoplacevi ministra bezbjednosti


Piše: Slobodan Vasković


Stalno pratim razvojne narkoprojekte Nenada Nešića, narkodilera, perača narkonovca i ministra bezbjednosti BiH.


NarkoNešić ne posustaje ni kao ministar - i dalje se bavi starim poslovima. Uvjeren da je zaštićen funkcijom. 


To ćemo još da vidimo.


Kupio je nove tri parcele vrijedne cca 500.000 KM.


Na njima će graditi zgrade, što je sa pet objekata koje već gradi na Brusu/Trebević (pisao sam o tome) zaista veliki narkopoduhvat, plus još jedna zgrada na Dobrinji 4, o kojoj sam takođe pisao.


Dva placa NarkoNešić i njegov brat Predrag NarkoNešić kupili su u Istočnoj Ilidži, gdje stoluje SDS-ov Marinko Božović, potrčko Darka Babalja koji je privatizovao tu stranku.


Mrtva je trka ko će biti kvalitetniji Babaljev potrčko, samim tim i Dodikov: Da li Milan Miličević, formalni predsjednik SDS-a ili narečeni Božović.


Odlučiće fotofiniš, a evo i podataka o novim parcelama Nešića.


Placevi se nalaze u Vojkovićima i na Dobrinji 1.



Dvije parcele, od 3.200 m2 i 1.300 m2, nalaze se u ulici Ravnogorska, dok je treća, od 2.500 m2 u ulici Akademika Petra Mandića.



NarkoNešići, veliki prijatelji narkobosa Milana Matkovića i njegovog narkokuma Dražena Šinikovića, privatizovali su i kamenolom Klek/Tilava.


Matković je u pritvoru, Šiniković je bio u pritvoru, sve zbog narkotika, a red je i da NarkoNešići kao i njihovi vrlo prijatelji budu u što skorije vrijeme u pritvoru. Ako Milanko Kajganić ne bude imao ništa protiv.

Tvrdi se da je došlo do nesporazuma između NarkoNešića i njihovog dobavljača kokaina i marihuane iz Crne Gore Stefana Kreštalice, ali to je samo jedan mali narkomanevar uigranog trojca.

Nedavno sam objavio priču o narkodileru i “nezavisnom kandidatu” za predsjednika RS Igoru Gaševiću, iza kojeg stoji SNSD.


Gašević i Šiljegović

Ranije sam pisao o Stefanu Hemoroidu Šiljegoviću, takođe, narkodileru koji nikako da se mane prijetnji. Nastavio je sa starom praksom, pa će ova objavljena slika uskoro biti pretočena u jednu malo veću priču o tome kako i narkohemoroidi u Istočnom Sarajevu izvrsno zarađuju na narkoticima, a ne samo veliki narkoigrači poput NarkoNešića. (nastaviće se)