петак, 2. јун 2023.

Narkodiler Denis Stojnić, kojeg vole Zoran Galić i Osman Mehmedagić Osmica, donedavno direktori DGS-a i OSA BiH

Galić i NarkoStojnić

Piše: Slobodan Vasković


Na naslovnoj fotografiji su Zoran Galić, bivši direktor DGS-a i sadašnji zamjenik direktora SIPA i Denis Stojnić, narkodiler, pripadnik grupe Elvisa Keljmendija.


Gališ, NarkoStojnić i pun tanjir

Galić se zaista svečano obukao za zajednički ručak sa narkodilerom Stojnićem; Bilo je tu, sasvim sigurno, i nešto vina koje u Stojnićeve lokale, kupljene od narkonovca, već godinama donosi i prodaje Vlado Popović, šef unutrašnje kontrole u DGS-u. 


Idemo sad sa fotografijom Elvisa Keljmendija i Stojnića, koju je objavio “Avaz”.


Keljmendi i Stojnić

Fotografija je iz vremena kada su im narkotici odlično išli, jer je Stojnić uhapšen 30.10.2022., a Keljmendi 12. jula 2022. godine. Sada im baš i ne ide kao ranije, a njihov šef Osman Mehmedagić Osmica nije više direktor OSA BiH.


Na fotografiji možete vidjeti Osmicu i Stojnića kako ispijaju kafu prije hapšenja  MMA borca zečijeg srca.

Zaista je interesantna ta veza: Galić - Stojnić - Osmica (plus Keljmendi), zar ne?! Teško da su se dogovarali oko vina koje treba isporučiti Popović u Stojnićeve lokale.


Hm, imao bih još štošta napisati, ali dovoljno je za danas, uz opasku da je Osmica svojevremeno u OSA BiH primio Jovana Jovičića, brata Vedrane Mijović, notorne tužiteljke koja otima Skaj aplikacije iz DGS-a; I to u vrijeme kada je Galić direktor te agencije, a Osmica još uvijek na čelu OSA BiH.


Vedrana Mijović

Bješe to u januaru ove godine, a pisao sam proteklih dana o tome. I tek ću pisati. (nastaviće se)