понедељак, 19. јун 2023.

Kajganiću, kada ćeš saopštiti javnosti ko sve iznosi Skaj informacije iz Tužilaštva BiH, daje ih kriminalcima i drugima za manipulisanje, koji te, kako se čini, drže u šaci?!


Piše: Slobodan Vasković


1.

Očekujem da Milanko Kajganić konačno izađe u javnost i saopšti šta je učinio povodom činjenice da je tužilac Mladen Furtula otkriven u Skaj aplikaciji kao saradnik teških kriminalaca?!


Dosad nije učinio ništa!


2.

Očekujem i da Milanko Kajganić javnosti obznani koga su sve otkrili da iz Tužilaštva BiH iznosi Skaj informacije, daje ih kriminalcima i da li su te osobe blisko vezane za SNSD?


3.

Očekujem da Milanko Kajganić saopšti zbog čega on lično ili drugi tužioci po njegovom odobrenju dostavljaju podatke iz Skaj istraga određenim licima koja ih koriste u opake i manipulativne svrhe?


Zna li Kajganić uopšte da je to nezakonito?


4.

Postavio sam mu već pitanja u vezi sa tim, ali mi nije odgovorio; Bar ne do sada!


5.

Nije problem ni da ne odgovori, učiniću to ja i to sve sa dokumentima. Ako Kajganić smatra da je njegova funkcija da prikriva određene visoke funkcionere kako SNSD-a, tako i još nekoliko partija, vjerujem da se neće dugo zadržati na funkciji koju obavlja.

6.
Neće mu u tome moći pomoći ni Milan Tegeltija koji, ako je suditi po odlukama VSTS-a, i dalje vodi tu instituciju, a Halil Lagumdžija dodaje lopte fudbalerima FK “Borac”.


7.

Na slici ispod su nasilnik i teški kriminalac, čamdžija sa Bilećkog jezera Staša Košarac i Igor Gašević.


Gašević je bio jedan od 31 kandidata na izborima za predsjednika RS, 2022. godine, i to kao "nezavisni kandidat".

Evo njegovog rezultata, a kao "nezavisnog" ga je nominovao SNSD. 


Htjeli su kandidovati i Kancelarijsku Kantu sa Smeće za člana Predsjedništva BiH, ali su odlučili da još jedno vrijeme ostane prikriven. U ćošku.


8. 

Gašević ima određeni procenat vlasništa u klubu “Drama”; Čak se tvrdi da je taj noćni klub kompletan njegov, iako se ne bih složio sa tim.


Zato što je bio “nezavisni kandidat”, iza kojeg je stajao SNSD, može slobodno da dila narkotike, a štite ga, sem Košarca i Ljubiša Cucla Ćosić, te Goran Šehovac, intimus Darka Babalja, vlasnika preostalih komada SDS-a.


9.

Video ispod nosi pitanje: Šta mislite na čemu je Gašević?

Tačno; Na tome je na šta ste pomislili.


10.

Sad pitanje za Darka Ćuluma, direktora SIPA: Odgovori javnosti zbog čega specijalci SIPA čuvaju Gaševićev noćni klub i dozvoljavaju da se pred njima dilaju sve vrste droga? Da li ti je Košarac naredio da štitiš Gaševića? Između nas, imam te fotografije, ali pričekaću tvoje odgovore.

11.

Da završim sa Kajganićem - Ucjenjuju li te zbog toga što ti je brat Danko Kajganić teški kriminalac; Što je sve donedavno učestvovao u organizovanju nelegalnih igara na sreću; Što je novac na ruke nosio velikom narkobosu; Što je spremao fizičke napade na nekoliko osoba, ali je osujećen; Što je nedavno tajno privođen, a javnost o tome nije obaviještena? (nastaviće se)