среда, 18. фебруар 2015.

Trudniliks: Gavranović odložio suđenje banjalučkom „Snoudenu“

piše: Slobodan Vasković

Ljiljana Đuričić
Gradonačelnik Banjaluke odgodio je do daljnjeg disciplinski postupak protiv Jelene Đuričić, koja je bila optužena za navodni pokušaj špijunaže.

Ljiljana Radovanović optužila je Jelenu Đuričić za najstrašnije moguće stvari, iako je potonja tada bila u visokom stepenu trudnoće i na bolovanju.

Pri tom je Radovanovićeva zaplijenila računar Đuričićeve i čitala njene privatne mejlove, pa čak i medicinsku dokumentaciju. Bolesno.

Đuričićeva nije nikakav špijun, ali jeste komunicirala sa Budimirom Balabanom, predsjednikom skupštine Grada, u vezi sa izradom službene web stranice.

Takav akt ne praštaju Gavranović i njegovi seizi, jer je gradonačelnik u otvorenom ratu sa Balabanom.

Suđenje Đuričićevoj trebalo je biti održano 19.02., ali ga je Gavranović odložio do daljnjeg. Pri tom je formirao i novu Disciplinsku komisiju.

Upućeni su zapanjeni da nije formirao i Streljački vod!

Ovaj slučaj zorno prikazuje svu bahatost, ali i bijedu gradskih vlasti. Odvratno je i pomisliti da nadređeni sebi dozvoljavaju da čitaju privatne mejlove, medicinsku dokumentaciju... podređenih.

Đuričićeva, majka dvoje djece, jedna je od rijetkih koja je digla svoj glas protiv ponižavajućeg progona. Ostali trpe. Stvar izbora!


vezani tekst:  Grad Banjaluka/ Lov na Trudnice: Gavranovićeva Spektra lovi 007 u Drugom Stanju