уторак, 16. јануар 2024.

Draško Stanivuković 30. rođendan proslavio u vili „La Repit“, u vlasništvu njegovog prijatelja Nemanje Ćuluma; Ćulumu je 31.12.2023. godine Okružni sud Banjaluka odredio pritvor zbog silovanja djevojke koja ima 21 godinu

Stanivuković&Poltroni ispred vile La Repit 

Piše: Slobodan Vasković


1. 

U vrijeme kada se borio da postane gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković je bio okružen ljudima poput Ljubiše Petrovića, Jelene Trivić i Nebojše Vukanovića. 


2.

Nakon što je postao gradonačelnik Banjaluke, Stanivuković je pokazao svoje pravo lice: odbacio je pomenute i okružio se licima vrlo upitnih moralnih karakteristika.


3. 

Danas su glavni Stanivukovićevi saradnici Ivan Begić, Nebojša Drinić, Milada Šukalo; Milorada Dodika nisam svrstao među Stanivukovićeve saradnike zato što on nije njegov saradnik nego šef.


4. 

Od saradnika ništa bolji nisu ni Stanivukovićevi prijatelji. Štaviše, može se slobodno reći da su oni čak i gori od njegovih saradnika, ako se uopšte za Begića i Drinića može reći da ima gorih i od njih.

Silovatelj Ćulum ispred vile La Repit

5. 

Jedan od Stanivukovićević prijatelja je Nemanja Ćulum. Radi se o korumpiranom policajcu u čijem vlasništvu su vila „La Repit“ u Ljubačevu (okolina Banjaluke) i noćni klub „Prestige“ (u centru Banjaluke). 


Silovatelj ispred noćnog kluba

O tome kako je obični policajac, sa svojih trideset godina, stekao imovinu milionske vrijednosti treba da odgovore javni tužioci.

 

6.

Ćulumu je 31.12.2023. godine Okružni sud Banjaluka odredio pritvor, zbog silovanja 21-godišnje djevojke. Monstrum Ćulum je to krivično djelo počinio 28.12.2023. godine. 


hapšenje zbog silovanja

7.

Da se radi o teškom psihopati znalo se i ranije. 



On je prvi put uhapšen 25.02.2022. godine zbog premlaćivanja maloljetnika u noćnom klubu „Prestige“.

premlaćivanje maloljetnika

8. 

Vratimo se Stanivukoviću. On i pritvoreni Ćulum su vršnjaci i dugogodišnji prijatelji. Stanivuković je svoj 30. rođendan proslavio u vili „La Repit“ u Ljubačevu. 


Monstrum (ne mislim na psa)


Desilo se to u maju protekle godine. Izvor iz Stanivukovićevog okruženja mi je potvrdio da je Ćulum, koji je i vlasnik te jazbine, Stanivukoviću dao besplatno na cjelodnevno raspolaganje pomenutu vilu.


9.

Da je Stanivuković zaista proslavio 30. rođendan u vili „La Repit“ potvrđuje i fotografija koju je on objavio na društvenim mrežama. Na fotografijama se vidi i njegova fiktivna djevojka Andrea. 


Za razliku od nje, na fotografiji se ne vidi Ivan Begić, ali on je vjerovatno čekao u đakuziju. 


Stanivuković&Poltroni ispred vile La Repit

10.

Što se tiče Andree, ona je na rođendansku žurku ionako pozvana samo da podijeli gostima tortu i pokupi smeće po završetku žurke. O tome bi nešto više mogla reći i Marta iz Gradske uprave.


11. 

Na poltrone koje je Mali Zli Patuljak okupio na rođendanskoj žurci ne treba trošiti riječi. 


Dovoljno je samo pogledati slavljeničku tortu, koju su oni poručili. Iako je velika, očigledno nije dovoljna da nahrani ego narcisoidnog Malog Zlog Patuljka.