уторак, 19. јул 2022.

Zaljubljeni Debeli NarkoKuM: Žirant koji je oteo snahu svog najboljeg prijatelja, ali tek nakon što je prijatelj otplatio kredit

Piše: Slobodan Vasković


Dosta njih je primijetilo da je Zoran Stevanović Debeli Prokletnik, jedan od Kumova Kavačkog klana u RS, značajno smršao u posljednje vrijeme.


Istina, izgubio je na kilaži, ali ne i na pokvarenosti, jer je tolike dubine i obima da je to praktično nemoguće.


Tri su razloga zbog kojih je Debeli postao, još malo, pa Anoreksični:

-Istražni organi su ga opkolili zbog trgovine narkoticima,

-Ne može nikako da se dokopa “Alumine” kako bi, kada ode u zatvor, iza sebe kao “zadužbinu” ostavio fabriku droge, u šta namjerava pretvoriti firmu vrijednu 600 miliona KM, ako mu pođe za rukom da je otme,

-Zaljubio se monstruozno, pošto je u njegovom bijednom životu sve monstruozno!!!


Debelom je baš dobro došlo što je smršao, jer je njegova velika ljubav značajno mlađa od njega i ne trpi da Monstrum ima viška kilograma mesa; Što se tiče viška kilograma kokaina nema ništa protiv!


Debeli je i u ljubavi proračunati pokvarenjak: Preoteo je snahu svog jako dobrog prijatelja kojem je bio žirant za kredit. 


Strpljivo je čekao da prijatelj otplati kredit, a onda je “preuzeo njegovu snahu” i poput “robe” prebacio je u Loznicu. Što bi rekao naš narod - doveo je "ženu na ženu". Bruka!!!


Smjestio je u jedan od staova, ali “mlada” hoće u Beograd, pa Debeli, koji će zbog ljubavi  postati Anoreksični, pristaje i na to - ima on tih stanova u Beogradu kupljenih narkoparama koliko hoćeš.


Prebaciće je ovih dana, nadam se legalno, a ne u gepeku, do Beograda; Nije to ni loše, uskoro mu i u tom gradu slijede nova brojna saslušanja. 


Prema mojim saznanjima, nova velika ljubav Debelog traži i da na nju prepiše jedan od stanova u Beogradu, jer nije izvjesna njegova sudbina. To je trenutno u razmatranju.


Ukoliko Debeli bude uhapšen, obećala mu je da će napraviti spektakularnu prosidbu: zatražiće njenu ruku tokom suđenja, a vjenčaće se u zatvoru.


Ova ljubavna ŽirantPriča će, po svemu sudeći, imati hepiend. Mlada će biti obezbijeđena, kao i Debeli - on u 4 m2, ona u malo više -124.


(Poznata su mi sva imena, ali ih ne objavljujem, kako ne bih uzburkao duhove).


Pratiću i dalje ovu ŽirantLjubavnu priču i redovno o njoj izvještavati. 


Ne trebate se uopšte pitati ko će biti kum na vjenčanju: zlikovac iz ćelije 5 - Gordan Pavlović Goci! (nastaviće se)