субота, 30. јул 2022.

Vlado Crta Đajić u sve gorem psiho-fizičkom stanju; Željka Cvijanović tražila od Milorada Dodika da Crtu u potpunosti ukloni iz kampanje


Piše: Slobodan Vasković


1. 

Ponašanje Vlade Crte Đajića je već duže vrijeme prešlo u sferu abnormalnog. Teško stimulisani Crta već godinu dana svojim ispadima zabavlja široke narodne mase.


Teško stimulisani Crta

2. 

Njegovo ponašanje najviše zadovoljstva stvara u redovima Opozicije. Razlog je jednostavan - Crta se svim silama trudi da do kraja uništi ionako urušeni rejting Crvene Sekte u Banjaluci. Dobrim dijelom zahvaljujući njemu, već sada se može reći da će Jelena Trivić i Mirko Šarović u najvećem gradu Republike Srpske imati prednost od najmanje 30.000 glasova.

 

3.

Postavljajući Crtu na čelo Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Dodik je mnogo toga stavio na kocku. Dodik se svjesno kockao i izgubio je. 


Želja da pošto poto ukloni Igora Radojičića iz stranačkih struktura obila mu se o glavu.


4. 

Dovoljno je pogledati nekoliko fotografija, pa da svako izvede zaključak da se korišćenje teških stimulansa ozbiljno odrazilo na Crtin fizički izgled. Pogled u prazno, izraženi podočnjaci, loša ravnoteža...sve su to fizičke posljedice dugotrajne konzumacije stimulansa bijele boje.


Crta sa vidnim posljedicama korištenja
omiljenog stimulanca

5 

U kakvom stanju se Crta pojavljuje na žurkama koje organizuje Crvena Sekta, najbolje govori video snimak na kojem Crtu pridržava nekoliko Sektaša. Jedan od njih je Dragan Kremenović Puger, poznat po brojnim krivičnim djelima.


6.

Moram priznati da u ovom trenutku Crti ne može pomoći čak ni njegov dobri prijatelj Grigorije.

 

Crta i njegov "duhovni" otac Grigorije

7.

Nakon žurke organizovane u Čelincu prije nekoliko dana, došlo je do verbalnog sukoba između Dodika i Željke Cvijanović. Cvijanovićeva je ultimativno tražila od Dodika da u potpunosti ukloni Crtu iz kampanje, obrazlažući takav zahtjev činjenicom da on svojim ponašanjem pravi ogromnu štetu njoj i Dodiku kao kandidatima za inokosne funkcije.

 

8.

Dodik je odbio taj zahtjev Cvijanovićeve, pravdajući se da bi u slučaju uklanjanja Crte došlo do još većeg rasula u Gradskom odboru SNSD-a u Banjaluci i da bi to dalo dodatni vjetar u leđa ne samo opozicionim kandidatima nego i Igoru Radojičiću u njegovoj namjeri da preuzme stranku nakon izbora u oktobru. (nastaviće se)