уторак, 12. јул 2022.

Đorđe Ždrale od Ace Makedonca, Belivukovog perača novca, preuzeo kafe “Perla”; Platiće mu “kada bude imao”; Na redu Nešićevi objekti


Piše: Slobodan Vasković


Đorđe Ždrale preuzima brojne “poslove” u Istočnom Novom Sarajevu i Istočnoj Ilidži: Tako je, bez većih problema, preuzeo kafe “Perla” od perača narko novca i narkodilera Aleksandra Mičića, zvanog Aco Makedonac.


Makedonac poznat po tome što je dvostruki ubica u pokušaju i što puca, kao zadnja funjara, protivnicima u leđa, bez ikakve “borbe” predao je kafe Ždrali.


Ždrale, višestruki ubica, prijavio je “Perlu” na svoje ime i u Upravi za indirektno oporezivanje.



Koliko je Ždrale platio Makedoncu za “Perlu”? Nije mu platio ništa.


“Platiću ti kada budem imao. Nemam sada”, rekao je Ždrale “hrabrom” Makedoncu koji je bez otpora prihvatio “ponudu koja se ne odbija”.


Tako je Makedonac još jednom pokazao da je on “gangster u pokušaju”, jer je bio “jak” samo dok su Veljko Belivuk i njegov klan bili na slobodi. 


Makedonac je oprao sav krvavi narkonovac Belivuka izgradnjom brojnih objekata na Jahorini i u Istočnom Sarajevu. Belivuk mu je kao specijalnu “nagradu” slao fotografije svojih raščerečenih i samljevenih, u mašini za meso, protivnika.


Koliko je jadan taj Makedonac, gadi mi se o njemu i pisati, jer je spreman na sve - posebno na uvrede osoba koje su preminule, što svjedoči o trulosti njegovog mentalnog sklopa i toksičnosti preostalog dijela, dok je pred jačima od sebe tek truli crv za gaženje.


Bolesna Bitanga čeka svoje vrijeme za odlazak u zatvor, a neće ga spasiti ni njegovi još uvijek aktuelni zaštitnici - Narko”general” Siniša Kostrešević i narkodiler Igor Dodik, sin Milorada Dodika. 

Šehovac, pusy Makedonac i Bujak,
vozač čuvara narkodilera Branimira Šehovca 

Protiv poklanjanja “Perle” Ždrali pobunio se Goran Šehovac, koji je imao u vlasništvu dio “Perle”, a posjeduje i dio kafea “Kontra” u kojem sjedi policija, spremna da reaguje na svaki mig narkodilera.


Ždrale je vrlo jednostavno, da ne kažem prosto, riješio nesuglasice sa Šehovcem - istjerao ga je, pred svim gostima, iz “Kontre”, nakon čega je Šehovac “shvatio” koliko je dobro da Ždrale preuzme “Perlu”.


Makedonac, kojeg je stvorio Dejan Ilić Tigar, jedan od šefova Kavačkog klana u RS, pokušava sada nešto da radi, ali mu sve teže polazi za rukom, a Ždrali se zamjerio, kao i narkodileru Milutinu Daniloviću, jer je namjeravao, mimo njihovog znanja, da se sa Miroslavom Škobom dokopa hotela “Vučko” u koji Nenad i Predrag Nešić redovno dolaze teško drogirani.



Ždrale je natjerao Nešića da zatvori podrum pića koji je imao u Istočnom Sarajevu, jer je on otvorio svoj.


Ranije sam naveo da je Ždrale išamarao Nešića kada je pokušao da odbije kupovati njegov beton, budući da je i Ždrale otvorio betonaru, kako bi prao novac preko nje.


To je uhodani sistem, tako da Nešić sada mora da kupuje skupocjeni beton (najskuplji) i od Danilovića i od Ždrale. Možda ga je to ponukalo da prijeti Daniloviću profesionalnim ubicama.


Ždrali nije prijetio, ali kada se sljedeći put našmrče, može se i to dogoditi. Hrabar je narkodiler Nešić koji je prošvercovao tone kokaina u zemlje EU i oprao sav taj novac, kao i novac brojnih drugih narkodilera, u zemljama Regiona.



Veliki narkodiler Milutin Mića Danilović i Đorrđe Ždrale su se ujedinili, tako da predstavljaju najopasniji par kriminalaca u Istočnom Novom Sarajevu, a pridružio im se i Ahmad Arnautović Šmrk iz Sarajeva, iza kojeg stoji Osman Mehmedagić Osmica, direktor OSA BiH.


Iza Šmrka je stajala i teško posrnula narkotužiteljka Diana Kajmaković koja je spasila, zasad, Makedonca i Nešića od zatvora.


Obojica su joj platili ogromne sume novca da sakrije njihove kripte, ali kada je otkriveno da Kajmakovićka intenzivno “radi” sa narkodilerim iz Sarajeva i Bijeljine, uklonjena je sa čela Tima tužilaca koji su se bavili istragama vezanim za Skaj i ANOM aplikaciju.



I Kajmakovićeva je posjedovala Skaj telefon.


Ždrale preuzima sve veći i veči dio Podzemlja, a pitanje dana je kada će početi preuzimati i Nešićeve objekte u Istočnom Sarajevu kojih ima ogroman broj i svi su izgrađeni narkonovcem?!


Nema dileme da će to učiniti, jer Nešić i dalje plaća zaštitu Darku Elezu, koji je u zatvoru, i koji je Ždralim smrtni neprijatelj. (nastaviće se)