петак, 8. јул 2022.

Afera “Vibrator”: Dodik seksualnim pomagalom pomnožio Lukača sa Nulom

Lukač Dodiku: Zar Vibrator u leđa?!


Piše: Slobodan Vasković


Unutar Sekte privodi se kraju obračun Milorada Dodika, Narko”Generala” Siniše Kostreševića i Kavčanina Igora Dodika sa Draganom Lukačem, ministrom unutrašnjih poslova, kojem su već preoteli MUP RS, a sada namjeravaju da ga potpuno ponize.


U središtu afere je Vibrator koji koristi veoma umješno P.D., odranije poznata policiji, jer je  Glavni Inspektor u Unutrašnjoj kontroli, a prije toga bila uposlena u Lukačevom kabinetu.


Prije nego je došla do Lukačevog kabineta, radila je na drogama, a sudeći prema Vibratoru, kao osnovnom radnom sredstvu značajnijih pripadnika MUP RS, i načinu njegove upotrebe P.D. se baš naradila.


Ideju da seksualnim pomagalom napadne Lukača, Dodik je dobio kada je pažlivije pogledao Kostreševića. Isti Vibrator.



Prije toga mu je Narko”General” donio snimak P.D. koja je slovila kao Lukačev kadar.


Da je ideja zaista kvalitetna, Dodik je potvrdio i iz drugog izvora - kada je izvukao svoj rektalni Vibrator Srđana Mazalicu. Koji, kao i Kostrešević, istinski liči na vibrator - kao vibrator vibratoru.


Sve se zakotrljalo kada je neupućena J.I. sa neke od plaža u Egiptu emitovala video zapis (na kojem se vidi i P.D.) u kojem tvrdi da bi Lukač “već okrenuo na ražnju ajkulu” za razliku od policije Egipta koja turistima hrani morske nemani.


Činilo se da je J.I. samo zbog preniskog IQ emitovala taj video, ali potom je uslijedila druga video-prezentacija (ovaj put ispod radara) specijalnog vježbanja sa vibratorom pomenute visoke funkcionerke MUP RS.


“Ajkula na ražnju” je tada dobila potpuno nove obrise - Vibrator u Lukačeva leđa.


I to vrlo oštar i poveliki.


preuzeto sa mreža

Cilj cijele Dodikove akcije je da pomnoži sa Nulom Lukača, jer će mnogi koji pogledaju taj video - vježbanje “specijalaca” sa Vibratorom, zaključiti da je zaista neprimjereno da Lukač osobe koje vole da snimaju te spotove prima u kabinet i daje im odgovorne poslove.


Sasvim je moguće da je video klip i snimljen u kabinetu, jer su poveliki, sa sobama za odmor.


Vibrator koji vibrira najvećom brzinom unutar Sekte nije uopšte bezazlena bitka; Dapače.


Biće interesantno vidjeti kako će odgovoriti Lukač, ako uopšte može da priča/reaguje poslije brutalnog napada Vibratorom.


Videoklip neću objavljivati, takve sadržaje ne puštam na blogu. Dovoljno je, ako baš želite da ga vidite, da okrenete dva tri poznanika: neko od njih ga sigurno već ima. 


Udara po Lukaču od juče.


P.S.

Pročitao sam saopštenje NarkoDilera Nenada Nešića (pisali ga Vibrator Kostrešević i Vibrator Igor Dodik) koje se odnosi na moje tekstove oko njegovih narkoposlova i narkonekretnina - Trese se Nešić kao Vibrator; Isto kao i njegov dobri prijatelj Igor Dodik. Ko bi rekao da individue kao što su Tupan Nešić i Glupan Igor Dodik, sa količinom “mozga” koliko je i u Vibratoru, mogu tako daleko dogurati unutar NarkoKlanova? 


Mogu, jer Dodik baš voli Vibratore. Mazalica zna najbolje. 


Naravno, nastaviću da iznosim istinu o pomenutim NarkoVibratorima, a oni neka se obraćaju svekolikoj javnosti. Koliko god hoće, kad god hoće i kažu šta god im padne na vrh Vibratora na ramenima.