четвртак, 14. јул 2022.

NarkoDiler Elvis Keljmendi: “Živeo Dodik”, iako to uopšte neće pomoći Mehmedu Osmanagiću Osmici, Keljmendijevom zaštitniku i šefu


Piše: Slobodan Vasković


1.

Dok Elvis Keljmendi čeka da mu “odrežu” prva tri mjeseca pritvora, a potom pritvor in continuo, moram podsjetiti na njegovo zaista toplu, prijateljsku, iako kratku, zahvalnicu: “Živeo Dodik”!


Komentar Elvisa Keljmendija

Objavio je to Elvis Keljmendi nakon što je otkriveno da mu je MUP RS, PU Zvornik, 17.08.2018., izdao lična dokumenta iako mu je tada bio zabranjen ulazak u BiH.


2.

Sa ove distance i nakon svih potvrđenih saznanja o poslovnim vezama narkodilera Elvisa Keljmendija sa pripadnicima Kavačkog Klana u RS koje, između ostalih, predvodi i Dodikov sin Igor, jasno je da je zahvaljivanje tog narkomonstruma šefu Narko režima bilo zaista iskreno.


3.

Jasno je i da to neće puno pomoći Osmanu Mehmedagiću Osmici, direktoru OSA BiH, čiji je Keljmendi štićenik, a još će manje pomoći Diani Kajmaković koja je o NarkoElvisu brinula kao o sopstvenom deviznom računu; Na kojem se nalazi mnogo evra koje joj je isplatio Elvis.


4.

Hajde da se malo vratimo ne tako daleko unazad, nepune četiri godine, kada su svi prijateljski sarađivali na uvozu i izvozu narkotika. I kada su dokumenta BiH u svim MUP-ovima, a ne samo onom u RS, kriminalcima izdavana po skraćenoj proceduri.


5.

Da podsjetim, Naser Keljmendi i njegovi sinovi nalaze se na “Crnoj Listi” SAD-a zbog trgovine narkoticima, a Elvisu je od 2016. godine zabranjen ulazak u BiH.



Uprkos tome, on je u Zvorniku, od Policijske uprave MUP RS, 17. avgusta 2018. godine, dobio pasoš BiH, kojeg je Keljmendi svojeručno potpisao, što potvrđuje fotografija njegovog pasoša.


Pasoš Elvisa Keljmendija, izdan u PU Zvornik

7.

Nakon što je ovaj neviđeni skandal objavljen u medijima, MUP RS je naveo da je sve bilo “u skladu sa propisima”, dok je Keljmendi ispod jednog od tekstova o tome kako je i gdje dobio pasoš, lično ostavio komentar “Živeo Dodik”.


Komentar Elvisa Keljmendija

Te 2018. godine na čelu PU Zvornik bio je Goran Abazović, zvani Noj. 


Goran Abazović Noj

Njega je zaštitio Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.


Nakon penzionisanja smjestio ga je u TRZ “Bratunac” kod svog poslovnog saradnika, prijatelja iz prevarantskih poslova i lažnog humaniste Slavena Ristića, koji je, vjerujem da se dobro sjećate, polovni šator, kao navodnu pokretnu bolnicu, prodao Vladi RS za 4,3 miliona KM. 


Da vidimo ko je tada bio načelnik Uprave kriminalističke policije MUP RS? Nećete "vjerovati" - bio je to Narko"General" Siniša Kostrešević.



I nije sproveo nikakvu istragu. Kako će, kada su sve Kavčani, jedan do drugog i jedan uz drugog.


Tako je to bilo avgusta 2018., a nepune četiri godine kasnije Keljmendi je pritvoren i čeka ga preduga robija. Osmica je pokušao sa raznim pritiscima na Tužilaštvo, pokušava i dalje, ali, kako stvari stoje, teško da će Elvis reći "Živeo 8"!



Bude li suprotno, možemo očekivati i da se Elvis Prisli podigne iz mrtvih!


Primijetio sam da bi mnogi mnogo više voljeli da je uhapšen Admir Arnautović Šmrk kojeg, takođe, štiti Osmica umjesto Keljmendija. Baš ne vole Šmrka; Prekratkog NarkoDilera. 



Pa biće i on uhapšen, red nije toliko bitan. Najbitnije je da budu svi pohapšeni. I strpljenje dok se to ne desi. Strpljenje vlada, a ne Kraljica.


I ja bih volio da je uhapšen Narko"General" Siniša Kostrešević, da ne govorim o drugim Kumovima Kavčana u RS, ali moram biti strpljiv.


Dok strpljivo čekam, slobodno vrijeme prekraćujem čitanjem vijesti o oproštajnim posjetama; Nekako me to uvijek “gane”. Baš.


Posebno me “ganula” ova oproštajna posjeta Narko”Generala” Siniše Kostreševića i njegove narkortice Mladena Marića Hagu, “Europolu”.


Koji je, da budemo pecizni, poslao Kostreševićevu raspakovanu i dešifrovanu “Skaj aplikaciju”.



I ne samo njegovu; Već i njegovog prijatelja profesionanog ubice, narkodilera, zločinca Milivoja Lovrenovića Čaruge. 


Zanimljiva je “Generalova” kripta, ali Čarugina takođe. Posebno onaj audio koji sam već emitovao i na kojem Profesionalni Ubica kaže narko dileru Radislavu Narančiću da je Kostreševiću poslao nov telefon sa Skaj aplikacijom.


Zašto me baš ta posjeta “ganula” - pa zato što je morbidna: Pruža Narko”Generalu” nadu da neće završiti iza rešetaka. Ccccc.


Kostrešević je odmah krenuo sa narkomarketingom - bio on u “Europolu”. Odlično, moći će u zatvoru pričati dogodovštine sa svih tih putovanja. Strpljivo, jer će "ležati" decenije.


I za kraj - pripremam tekst o Milosavu Savkoviću, šefu Službe za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP RS (kakav crnjak). I Savković je nosilac Skaj aplikacije. Odlično je zaradio na narkoticima. Sada pere te krvave, ubilačke narkopare. (nastaviće se)