недеља, 3. јул 2022.

Teško drogirani Nenad i Predrag Nešić, kao i Mladen Lučić, sa još dvadesetak osoba, napali Nedeljka Eleka, jednog od najbližih saradnika Milorada Dodika i partnera u raznoraznim "poslovima"; Nešići iz pritvora pušteni prije par časova

Nenad Nešić


Piše: Slobodan Vasković


Nenad Nešić, njegov brat Predrag, Mladen Lučić, svi narkodileri i perači narko novca, noćas su, teško drogirani, napali Nedeljka Eleka, predsjednika NO OC Jahorina.


Navedeni trojac teških narkomana, uz jos dvadesetak svojih dilera nasrnuli su u motelu “Vučko” na Jahorini na Eleka, ali je reagovalo njegovo obezbjeđenje, koje ih je uspjelo spriječiti da jednom od najbližih saradnika Milorada Dodika u raznoraznim "poslovima" nanesu teže povrede.


Dodik i Elek (desno)

Nešići i Lučić su toliko divljali, lomili sve pred sobom, skakali po automobilima ispred “Vučka”, da je čak morala intervenisati i narkopolicija kojoj šefuje Branimir Šehovac, te su ih sve svezali i kao zadnje fukare, što i jesu, priveli, potvrđeno mi je iz izvora u PU Sarajevo.


Sada narkodiler, narkoperačnovca i narkoman Nenad Nešić pokušava da prikrije svoje učešće u skandalu, prebacujući sve na brata.


Međutim, u policiji imaju i njegovu izjavu, pa ukoliko nestane da se zna da je ukradena, što uopšte ne bi čudilo kada je MUP RS.


Predrag Nešić

Nenad Nešić i njegov brat Predrag očito su izgubili potpuno živce zbog straha da će biti pohapšeni, jer su im svi okrenuli leđa. Strah im je potpuno opravda.


Mladen Lučić


Oni su zadržani u policiji tokom noći, pušteni su prije par časova, dok je Mladen Lučić, pripadnik Nešićeve narkogrupe, pobjegao u, kako se pretpostavlja, Crnu Goru.