четвртак, 10. март 2022.

Skaj”Omladinac” Lovrenović, narkodiler i snabdjevač oružjem Belivukovog Ganga, sam se predao policiji Hrvatske; "Omladinac" i Narko"General" Kostrešević opljačkali crnogorske dilere i oteli im spid



Piše: Slobodan Vasković


Dušan Lovrenović, na Skaju “Omladinac”, sam se predao policiji Hrvatske, nakon čega je zadržan.


Lovrenovića je policija Hrvatske prije nekoliko dana pokušala da uhapsi u Novoj Gradišci, gdje je bio smješten, ali je uspio da im pobjegne. Očito da ima jake veze i u hrvatskim policijsko-obavještajnim strukturama, koje su ga obavijestile da se skloni.


Nakon toga se odlučio na predaju.


Očito je da je pregovarao sa policijom Hrvatske, a šta se i da li se dogovorio saznaćemo uskoro.


Lovrenović je sin Milivoja Lovrenovića Čaruge, profesionalnog ubice, koji je radio za SOA, obavještajnu agenciju Hrvatske.


Lovrenović je, kako sam već pisao, isporučivao oružje monstruoznom gangu Veljka Belivuka, protiv kojeg je podignuta optužnica u Srbiji, a učestvovao je i u pljački narkotika crnogorskih klanova - spida zajedno sa Sinišom Kostreševićem Narko”Generalom”, narkodilerom Željkom Radovanovićem Krečom i ostalim vojnicima Kavčana.

Objavio sam dosta tekstova o tome, ali podsjećam na - Tajni sastanak Dejana Ilića Tigra, šefa Kavčana u RS i Narko”Generala” Kostreševića; Tigar finansirao praćenje i otmice Belivukovih žrtava; Narko”General” trebao bi uskoro završiti u pritvoru zbog pljačke skanka sa Dušanom Lovrenovićem


Lovrenović posjeduje tri državljanstva - Hrvatske, BiH i Srbije.


Nedavno sam objavio Shemu pripadnika Čarugine narkoubilačke grupe, kojoj pripada i “Omladinac” Lovrenović, sa svim imenima i SkajImenima. 

SkajImena pripadnika Čarugine narkoubilačke grupe: Čaruga je bio i "Alex" i "James"; Njegov sin "Omladinac", Nikolić se na Skaju zvao "Kortez"… (08.03.2022.)



Piše: Slobodan Vasković


Budući da Tužilaštvo BiH, na čelu sa Glavnim tužiocem Milenkom Kajganićem i njegovom Skajzamjenicom Dianom Kajmaković, nastavlja da ne radi ništa po pitanju hapšenja pripadnika NarkoKlanova u BiH i njihovih vođa, kao što su direktor Policije RS Siniša Kostrešević, NarkoGeneral Kavčana u RS, Osman Mehmedagić Osmica, direktor OSA BiH, niz drugih grupa koje štiti Kajmakovićeva, odlučio sam se da objavim Skajimena pripadnika Čarugine narkoubilačke grupe, jer građani BiH imaju pravo da znaju koga podržava i politika i pravosuđe i dobar dio policije u ovoj zemlji - NarkoKriminalce.


Već sam objavio ovu shemu grupe Milivoja Lovrenovića Čaruge, profesionalnog ubice, ali bez Skaj imena. Naravno da posjedujem i sheme pripadnika drugih grupa.


Međutim, važno je da sada objavim Skajimena, jer ne mogu nikako uticati na istrage koje, u najvećoj mjeri opstruiše Kajmakovićeva, uz snažnu podršku Kostreševića, Megmedagića i Kajganića.


Bez obzira na trenutnu opstrukciju svi pripadnici NarkoKlanova, kao i imenovani u ovom tekstu, koji su najveći opstrukcionisti, biće pohapšeni. Samo produžavaju agoniju sami sebi.


Navešću Skajimena najvažnijih pripadnika Čarugine narkoubilačke grupe, a sva ostala možete pričitati na shemi koju emitujem.


Profesionalni ubica Milivoje Lovrenović koji je likvidirao Strahinju Stojanovića, Seada Kobilića, Milana Vujičića Vujketa, Slavišu Ćuluma, Milana Vukelića i brojne druge imao je tri imena na Skaj aplikaciji - "Čaruga", "James" i "Alex".



Radislav Narančić, narkodiler iz Srpca, kojem je "Čaruga/James/Alex" putem Skaj-a saopštio da je poslao Kostreševiću telefon sa Skaj aplikacijom imao je samo jedno ime - "Komandant".


Lovrenovićev sin Dušan, koji je zajedno sa ocem snabdjevao oružjem monstruozni koljački Klan Veljka Belivuka, imao je kodno ime "Omladinac".


Aleksandar Vitez, koji je od gasnih pištolja, ilegalno uveženih iz Slovačke, pravio ubilačko oružje, na Skaj-u je bio “Tokarnica”, dok je ubica Slaviša Jekić imao kodno ime "Jeka"!


Uz Čarugu i sina, najvažniji dio jezgra iz Gradiške činili su Nebojša Tojagić alijas "Palata", "Neša Novi", "Carli", "Brko", "Nesa brale", dok je Savo Dragišić nosio Skajime - "Bumerang Jony"!


Željko Radovanović Krečo, narkodiler iz Bijeljine i “centrala” Kavačkog Klana u RS, preko kojeg je obavljan najveći broj komunikacija, imao je kodno ime "Vendeta"! Izuzetno opasni Filip Munjeran bio je na Skaju - "Ratni".


Aleksandar Nikolić, narkodiler iz Istočnog Sarajeva na Skajaplikaciji je bio "Kortez".


Nikolića, koji je mnogo veći narkoigrač nego je prikazan na shemi, direktno su štitili Osman Mehmedagić Osmica i Diana Kajmaković, preko njegovog najboljeg saradnika Elvisa Keljmendija.


Uskoro ću, naravno, objaviti i Skajimena Osmice, Kajmakovićeve i drugih visokih zvaničnika Tužilaštva i Suda BiH i ostalih najznačajnijih državnih i entitetskih institucija. (nastaviće se)