петак, 11. март 2022.

Nezvanično/Pripadnik Čarugine narkoubilačke grupe Predrag Petković Perlike nije uhapšen u Beogradu

Perlike


Piše: Slobodan Vasković


Predrag Petković, pripadnik narkoubilačke grupe Milivoja Lovrenovića Čaruge, profesionalnog ubice, nije uhapšen u Beogradu, kako su javili pojedini Režimski mediji.


Potvrđeno mi je to iz nekoliko različitih izvora. 


Petković je na "Skaju" imao kodno ime "Perlike", a pobjegao je prije početka akcije “Storidž 2”, zajedno sa Dušanom Lovrenovićem, Čaruginim sinom.


Za akciju je Lovrenoviću dojavio Narko”General” Siniša Kostrešević, direktor Policije Republike Srpske.


Narko"General" Kostrešević

Petkovića Tužilaštvo BiH tereti da je, zajedno sa mlađim Lovrenovićem, krijumčario oružje za monstruoznu mesarsku grupu Veljka Belivuka, koja je iza rešetaka i počelo im je suđenje.


Režimski mediji su javili da je Perlike izvukao iz Beograda Čarugu, nakon što je digao u vazduh Strahinju Stojanovića, 13.09.2020. godine, što je notorna laž.


Ubijeni Stojanović i ubica Čaruga

Čarugu je izvukao Boban Kusturić, helikopterom Vlade RS, nakon dogovora sa Kostreševićem i Ljubanom Ećimom, jednim od vođa Kavačkog klana u RS.


Očito je da Narko”general” putem režinskih medija pokušava da opere svoja teška nedjela, što mu neće poći za rukom. Kao i Kusturićeva, koji je narkopilot.


Kusturić


Mlađi Lovrenović, koji je na Skaj-u imao kodno ime “Omladinac”, predao se nedavno vlastima Hrvatske.


Nekoliko dana prije predaje, policija Hrvatske upala je u stan u kojem je živio u Novoj Gradišci, ali ga nisu našli.


Dušan Lovrenović

Male su šanse da Lovrenović, za kojim je raspisana međunarodna potjernica, bude izručen BiH, jer ima državljanstvo Hrvatske. (nastaviće se)