субота, 19. март 2022.

Nakon Pravosudne NarkoSkajTetke vrlo vrlo sumnjiva i Pravosudna Ujna


Piše: Slobodan Vasković


Ujne i Tetke glavne su zaštitnice pojedinih pripadnika NarkoKlanova u BiH.


Već sam dosta toga napisao o načinima zaštite, ali i zajedničke zarade Diane Kajmaković, SkajTetke Admira Arnautovića Šmrka, NarkoDilera koji prebija mladiće u centru Sarajeva, usred bijela dana.

Vrijeme je za Pravosudnu Ujnu, za koju još uvijek nije poznato da li je imala Skaj, ali je itekako poznato da ima sve moguće veze sa pripadnicima NarkoKartela.


Pravosudna Ujna je Olga Pantić, koja je 15.07.2021. godine izabrana za Glavnog tužioca OJT Bijeljina. Nigdje joj se slika ne može naći. Tajni Glavni tužilac.


Olga Pantić je Ujna Igoru Kapikulu, šefu Sektora policije PU Bijeljina, Kavčaninu i bliskom saradniku Narko”Generala” Siniše Kostreševića.


Da budem precizan - Pantićeva je bivša Ujna Kavčaninu Kapikulu, ali je, kako tvrde moji izvori, uvijek bila i ostala -Jedina Prava Ujna.

Pantićeva je bila udata za Kapikulovog ujaka Dragomira (Dragana) zvanog Deba, starog, ali i ovovremenog narkodilera.

Deba trenutno živi i dila narkotike u Bijeljini. I sa novom nevjenčanom ujnom ponekad pljačka mjenjačnice.

Deba je maltretirao suprugu Olgu, pa ga je napustila i preudala se za banjalučkog advokata Nebojšu Pantića.

Siniša Šakić Kinez, jedan od ubica Slaviše Ćuluma
i advokat Nebojša Pantić

Nebojša Pantić je blizak saradnik Kavčana.


Ni taj brak nije dugo potrajao, pa je Olga Pantić odlučila da preseli u Bijeljinu na poziciju Glavnog tužioca OJT Bijeljina.

Tu je dočekao njen voljeni Igor Kapikul koji je stekao pozamašno imanje, samo od policijske plate. I bazen je od policijske plate. Ujna ga je od milja nazvala “Šmrk”, po uzoru na Kajmakovićevu i njenog nećaka!

Kapikulovu dilersku mrežu, dio nje, preciznije, drži Nebojša Glavaš, ali njega mnogi drže za drukera. Smatraju ga sitnim igračem, premda se tvrdi i da je pravo zlo. Zlo je, u to nema sumnje.


Glavaš ima jako dobre veze i sa nekim od korumpiranih sarajevskih policajaca, ali o tome drugom prilikom. Posebno kako Glavaš bukvalno prodaje druge sitnije narkodilere, da bi se veći sačuvali.


Glavaš je sitna riba, narkopeš; Važno je znati da u Kapikulovoj kući odsjeda Dragan Savić, izaslanik Narko”Generla” Kostreševića kada dolazi po njegovom nalogu.


Tu se prenose Kostreševićeve naredbe i planiraju dalji koraci. Bar su se planirali, dok većina velikih igrača iz Bijeljine nije pobjegla, zahvaljujući podršci vrha Tužilaštva BiH - Diani Kajmaković i njenom potpuno nesposobnom šefu Milanku Kajganiću. (nastaviće se)