недеља, 27. март 2022.

Miljatović, osumnjičen za ubistvo Bašića, je vojnik NarkoDilera Željka Radovanovića Kreče, prijatelja NarkoGenerala Kostreševića; Miljatović nije uhapšen u svojoj kući, već u opštini Laktaši na osnovu signala GPS koji je bio postavljen pod njegov auto

Aleksandar Miljatović, osumnjičen za ubistvo Radenka Bašića


Piše: Slobodan Vasković


Aleksandar Miljatović, uhapšen je u Laktašima, a ne u svojoj kući, za razliku od ostalih koji su hapšeni pethodne noći.


Miljatović je pronađen na osnovu GPS-a, postavljenim pod njegov auto.


To otvara niz sumnji u vezi sa cijelom akcijom, jer je jasno da mu je policija postavila GPS.


Situaciju dodatno komplikuje činjenica da je Miljatović vojnik Željka Radovanovića Kreče, narkodilera iz Bijeljine, preko kojeg je Kavački klan u RS ostvario najveći broj Skajkomunikacija.


Sa Krečom je u odličnim odnosima i narkodiler Dalibor Railić Dugi, osumnjičen da je organizovao ubistvo i on je odličnim odnosima sa Kostreševićem.



Dalibor Railić Dugi, NarkoDiler iz Prijedora

Međutim, sa Krečom je u najboljim odnosima Narko”General” Siniša Kostrešević koji je preko njega obavijestio Milivoja Lovrenovića Čarugu, profesionalnog ubicu i njegovog sina Dušana, NarkoDilera, da se sklone prije akcije hapšenja koja je trebala da uslijedi.


Narko"General" Kostrešević

Obojica su uspjeli, zahvaljujući Kostreševiću da pobjegnu, o čemu sam detaljno pisao.


Čaruga je, kako sam objavio, dao Kostreševiću telefon sa Skaj aplikacijom.

O tome svjedoči zapis njegovog tonskog razgovora putem te aplikacije sa narkodilerom Radislavom Narandžićem, što sam već ranije objavio.

Slučaj hapšenja Miljatovića osumnjičenog za ubistvo Radenka Bašića postaje sve zanimljiviji i sa sve više dimenzija koje nikako nisu povoljne po NarkoGenerala Kostreševića i NarkoKrticu Mladena Marića koji je i javio Kostreševiću da se priprema hapšenje Čaruge i njegovog sina Dušana. 

Radenko Bašić, načelnik Odjeljenja krim policije PU Prijedor, ubijen je 21.03.2022. godine, hicem iz pištolja u potiljak.

Radenko Bašić, ubijen 21.03.2022.

Ubica mu je prišao sa leđa i hladnokrvno ispalio metak u glavu.

(nastaviće se)