среда, 8. децембар 2021.

(VIDEOx2) Kako su Narančići, prijatelji Narko”Generala” Kostreševića i pripadnici istog NarkoKlana, uzgajali marihuanu u tajnoj laboratoriji, vrijednoj milione


Piše: Slobodan Vasković


Hapšenje Radislava i Saše Narančića izuzetno je težak udarac za Siniši Kostreševića, Narko”Generala” Međunarodnog kriminalnog klana.


U ovom trenutku ne mogu objaviti, zbog interesa istrage, zbog čega je to najteži udarac za njega, ali bi trebao da ga uskoro odvede u ćeliju sa njima.


Narančići su bili u izetno bliskim odnosima sa Milivojem Lovrenovićem Čarugom, profesionalnim ubicom, koji se često viđao sa Kostreševiće, a još češće sa njim razgovarao putem “Skaj” aplikacije.

Oba Narančića uhapsili su, 26.07.2019. godine, pripadnici SIPA u akciji “Ris”.

Narančići su u okolini Srpca imali specijalizovanu laboratoriju za vještački uzgoj marihuane, na svom imanju.

Fabrika droge bila je instalisana u podrumu hale u kojoj se nalazila pilana i ništa ni iz vana, a ni iznutra nije govorilo da se tu nalazi ogromna laboratorija za uzgoj narkotika.


Dva video zapisa, snimljena tokom hapšenja Narančića 2019., koja objavljujem, svjedoče o tome, kao i činjenici da je ogroman novac uložen u laboratoriju, što je i dokaz sa koliko mnogo para raspolaže sve donedavno moćni NarkoKlan čije raspakivanje ide odozdo prema gore. (nastaviće se)