среда, 8. децембар 2021.

Hapšenja: Opkoljavanje Narko”Generala” Kostreševića


Piše: Slobodan Vasković


Akcija Sipe i MUP RS, koja je otpočela jutros, mogla bi se nazvati “Opkoljavanje Narko’Generala’ Kostreševića”.


To je jedan dio akcije, a drugi se odnosi na hapšenje osoba bliskih Bojanu Cvijetiću, velikom NarkoBosu iz Gradiške, koji je nedavno završio iza rešetaka.



Uhapšen je Mladen Grbić, šurak Milivoja Lovrenovića Čaruge, koji je kum Adama Šukala, poslušnika Ljubana Ećima i njegovog izaslanika za savjetnika  Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, o čemu sam nedavno pisao.



Traga se i za njegovim sinom Dušanom Lovrenovićem.


U sklopu akcije “Opkoljavanje Generala” uhapšen je i jedan od Narančića, Radoslav ili Saša; Riječ je o ocu i sinu koji su u Srpcu imali pogone i halu za proizvodnju marihuane.


Oni su zbog toga uhapšeni 26.07.2019. godine.I oni pripadaju NarkoKartelu Ljubana Ećima, Siniše Kostreševića, Igora Dodika...., o kojem pišem već mjesecima.


U ovom trenutku nije još poznato koji od Narančića je uhapšen.


Sipa i MUP traže i Dušana Lovrenovića, sina Milivoja Lovrenovića Čaruge, koji je, zajedno sa Željkom Rdovanovićem Krečom i Kostreševićem, opljačkao 200 kilograma narkotika -skanka, o čemu sam već pisao, a kasnije sve prikrio policijskom akcijom “Storidž”. 





Kostrešević je imao vrlo bliske veze sa Čarugom i Krečom, sastajao se sa njima, a redovno su razgovarali i putem Skaj aplikacije.





Prema podacima portala “Istraga” policija je upala i u prostorije koje koristi Dario Jekić, u Doboju. Jekić je presuđeni ubica koji je likvidirao Vanju Panića, a koji je bio vozač Sanje Vulić, poslanice SNSD-a u parlamentarnoj skupštini BiH, o čemu sam detaljno pisao.

(Uskoro opširnije)