уторак, 21. децембар 2021.

(VIDEO)Evo kako je Draško Stanivuković govorio o Nenadu Nešiću prije samo dvije godine; Danas su Stanivuković i Nešić najbliži saradnici


piše: Slobodan Vasković

Već sada se može sa sigurnošću reći da je Draško Stanivuković, Lepršavi Psiho, iznevjerio povjerenje građana Banjaluke.

 

To povjerenje je ne tako davno bilo gotovo plebiscitarno. Prema istraživanjima, Stanivuković je među građanima Banjaluke u prva tri mjeseca svog gradonačelničkog mandata imao podršku koja nije silazila ispod 70 %.

 


U međuvremenu se njegov rejting sveo gotovo na rejting koji u Banjaluci ima Vlado Crta Đajić. Ako ništa drugo, Lepršavom Psihu može biti utjeha to što su od njega u najvećem gradu Republike Srpske omraženiji Srđan Mazalica i Srđan Rajčević.
 

Razloga za Stanivukovićev pad je mnogo. Jedan od njih je odricanje od najbližih saradnika, a sve sa ciljem da zadovolji svoje bolesne ambicije. Naime, mali narcisoidni pajac je pomislio da može da bude predsjednik Republike Srpske.

 

Tako se Stanivuković nakon proteklih lokalnih izbora odrekao Nebojše Vukanovića, Jelene Trivić, Ivana Begića...

U međuvremenu je njegov najbliži saradnik postao notorni kriminalac Nenad Nešić. U kojoj mjeri je Stanivuković „operisan“ od moralnih načela najbolje govori video od prije samo dvije godine, u kojem je on o svom „prijatelju“ Nešiću govorio znatno drugačije nego danas, o čemu svjeoči video koji emitujem.