среда, 8. децембар 2021.

Uhapšeno najmanje šest narkodilera “Generala” Kostreševića i Klana kojem pripada


Piše: Slobodan Vasković


SIPA I MUP BiH uhapsili su 19 osoba zbog međunarodne trgovine narkoticima.


U ovom trenutku mogu potvrditi da šest uhapšenih pripada NarkoKlanu Ubice i Zločinca Ljubana Ećima, Siniše Kostreševića, Igora Dodika i trojke iz Zvornika - Zorana Stevanovića, Siniše Mijatovića i Dejana Ilića -Tigra Mladen Grbić.


Grbić je šurak Milivoja Lovrenovića Čaruge i kum Adama Šukala.


“Generalovi” čovjek je i Dragan Gavrilović, suspendovani policajac, bivši komandir za podršku PU Gradiška, On je posjedovao “Skaj” telefon.


Osim njih, “General” je pod svojom komandom imao i Radoslava i Sašu Narančića, koji su 2019. godine uhapšeni zbog uzgoja marihuane u izvanredno opremljenoj laboratoriji. Po Kostreševića je hapšenje Narančića ravno njegovom. O tome, uskoro opširnije.


Ećimovom klanu, u kojem je Kostrešević “General”, pripada i uhapšeni Veljko Ugrenović koji je bio svjedok u slučaju ubistva Slaviše Ćuluma.


Njegovo ubistvo organizovao je Ećim, a likvidirali su ga Siniša Kinez Šakić i Milivoje Lovrenović Čaruga.


Ovom klanu pripada i Savo Dragišić, koji je, takođe, uhapšen. Ranije mu se, prema pisanju portala “Istraga”, sudilo za krijumčarenje droge iz Slovenije u Švedsku.


Što se ostalih uhapšenih tiče, tokom dana ću objaviti kojem klanu oni pripadaju.


Uhapšeni su: Aleksandar Vitez, Filip Munjeran, Goran Gvozden, Dražen Karan, Dragoslav Radaković, Darko Vujić, Kostadin Balaban, Veljko Ugrenović, Savo Dragišić, Nikola Ilišević, Dragan Gavrilović, Mladen Grbić, Saša Vidović i Goran Vidović.

U Srpcu policija je lisice na ruke stavila Radoslavu i Saši Narančiću, u Banjaluci je priveden Nebojša Tojagić, u Laktašima Radivoje Lekić i Dario Taškov iz Novog Grada.


Svi su uhapšeni zbog međunarodne trgovine narkoticima. (nastaviće se)